ege001
80+ Silver
Dahası
Fake gibi duruyor ama değilse kız çok güzel aga git abine fln ver telefonu ona ayarla kaçırmaMesaj otomatik birleştirildi:
Yıllar önce yabancı bir kadın benimle konuştu foto filan attı daha sonra da Türkiye gelmek için uçak bileti parası istedi yetmedi benzilikten su almak için para istediAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Normalde şaka yapmam bu şekilde ama tel no sunu direk verince bi yapasım geldi
Şöyle biri internetten erkoyla konuşarak değerli vaktini niye harcasınÖpücük atarken video attı gsbshsbsjsks
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayni degil galiba ama inanilmaz benziyo. Efekt ayni![]()
isime yardim et 100 dolar vercem dedi e ticaret yapiyomus.Yıllar önce yabancı bir kadın benimle konuştu foto filan attı daha sonra da Türkiye gelmek için uçak bileti parası istedi yetmedi benzilikten su almak için para istediyani fakeler ayrıca unutma şimdi güven kazanır sonra para ister
Şöyle biri internetten erkoyla konuşarak değerli vaktini niye harcasınbara girer hesabı ödetir üstüne para alır yoluna devam eder ama işi gücü bırakıp Türkiye den biriyle internetten sohbet etmesi buram buram dolandırıcı kokusu geliyor
Pp mi amine daha önce güneş gözlüklü Sibirya kurduyduhocam yazan kisinin pp atabilir misiniz? Attiginiz foto bana yazan kadinla ayni galiba![]()
öz hocam sen ne dersen o olsun diyor birde aıjsnhubygdtyasdhsayugtdfasdDediğine göre yaşı 25 ama bi sorun var ben 15 yaşındayım.![]()
Dedim size aynı senaryoisime yardim et 100 dolar vercem dedi e ticaret yapiyomus.
Hocam sanırım aynıÖpücük atarken video attı gsbshsbsjsks
Ayni degil galiba ama inanilmaz benziyo. Efekt ayni![]()