Neler Yeni

Sizce arkadaş olmalı mıyım?(foto attı)

BGSGP

80+ Bronze
Bana da yazdı da, dolandıracağı ânı yakalayamıyorum bir türlü.

Parayı gönderirken sanki istediği miktarın biraz üstü kadar alt limit varmış (örn. 20 dolar istedi, 25 dolar gönderme alt limiti varmış gibi) dicem, o aradaki farkı bana gönderirsen beraberinde sana gönderirim gibi bir şey diyip dolandırıcıyı dolandırma gibi bir planım vardı, yer mi bilmem :D

Bana da yazdı da, dolandıracağı ânı yakalayamıyorum bir türlü.

Parayı gönderirken sanki istediği miktarın biraz üstü kadar alt limit varmış (örn. 20 dolar istedi, 25 dolar gönderme alt limiti varmış gibi) dicem, o aradaki farkı bana gönderirsen beraberinde sana gönderirim gibi bir şey diyip dolandırıcıyı dolandırma gibi bir planım vardı, yer mi bilmem :D
Henüz o aşamaya gelemedim... Ama bu taktik gayet güzel, deneyeceğim! Bir tek sorun var gibi, sanırım Hintli abimize aşık oluyorum… (İroni)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,775
İsim
uwu
Henüz o aşamaya gelemedim... Ama bu taktik gayet güzel, deneyeceğim! Bir tek sorun var gibi, sanırım Hintli abimize aşık oluyorum… (İroni)
Forumda kız mı var

(Efsane cuma daki indirim kadar nadir)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam, durum nasıl? Şu anda biri bana yazdı ve ‘rehber sandım’ dedi. (Senin ki gibi) Olayı tam olarak nasıl geçirdiğini merak ediyorum. Sonrasında neler oldu? Durum hakkında bilgi verirsen sevinirim. Çünkü tanışma kısmına geldiğimizde önce 1 satırlık bir cümle yazdı, sonra 5-6 satırlık bir metni 2-3 saniye arayla gönderdi, kopyala-yapıştır gibi bir durum oldu. Bir aydınlanma yaşadım anlayacağın...
Hocam para istemişti diye hatırlıyorum sonrada yazmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,077
Üyeler
170,467
Son üye
CleanSidewalk
Top Bottom