Neler Yeni

Sizce Astral Seyahat Gerçek Mi?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dostlar cocuklugumdan beri duyuyorum herkes yok oyle yok boyle diye ballandira ballandira anlatiyor ama hicbirinin dedigi digerini tutmuyor sizin görüşleriniz nedir?Veya tecrubeden eden varsa aramizda paylasabilirmi

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,447
İsim
Hakan
Yok değil, sence gerçek olabilir mi kanzi

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
Gerçek fakat o işler sakat işler farklı boyutlarla alakası olduğu için riskide büyük yani

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,447
İsim
Hakan
Al işte böyle saçma sapan orasından burasından uyduran adamlarla muhattap ediyorsunuz sonra bizleri

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Oğuz
Ruh diye bir şey olmadığı için imkansızdır. Astral Seyahat de yine insan inancıdır. Bilimsel olarak bakınca pek mümkün bir durum değil.

Kara*

80+ Silver
Belirsiz kanka gelen geçen bir şey atıyor. Yok orada burada geçiyor diyor kimisi, yok sırf beyin uyuşturma diyor kimisi, abi ben yaptım diyor yapanlar da denemesin riskli diyor. Salla geç önemli bir şey değil o kadar, benim karşılaştığım metafizik şeyleriyle uğraşan birisi vardı yaşlıydı ben gittim şöyle böyle şeyler yaşadım diye ballandırdı anlattı inandırıcı gelmedi hiç. Sonra kız arkadaşım da eskiden denediğini söylemişti oda kurgu gibi geldi boş şeyler özetle.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Gerçek değildir. Lüsid rüya görüp astral seyahat yaptığını iddia eden çok kişi gördüm.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
Belirsiz kanka gelen geçen bir şey atıyor. Yok orada burada geçiyor diyor kimisi, yok sırf beyin uyuşturma diyor kimisi, abi ben yaptım diyor yapanlar da denemesin riskli diyor. Salla geç önemli bir şey değil o kadar, benim karşılaştığım metafizik şeyleriyle uğraşan birisi vardı yaşlıydı ben gittim şöyle böyle şeyler yaşadım diye ballandırdı anlattı inandırıcı gelmedi hiç. Sonra kız arkadaşım da eskiden denediğini söylemişti oda kurgu gibi geldi boş şeyler özetle.
banada saçma geliyor.

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,466
İsim
Diyarhan
Gerçek olduğunu ispatlayamam ama yaşadığım için gerçek derim. Peygamberler ilahi varlıklar ile bedensel olarak temas kuramazdı Hz. Muhammed in bir hikayesinde Cebrail ile Ruhani bir yolculuğa çıkıyor. İnsanıj ruhunun olduğunu kabul ediyorsanız ruhun hareket edebileceği imkansız değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu yazdım diye kaba etinden sallayan biri olarak görülecem sjdkdndk

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Oğuz
Peygamberler ilahi varlıklar ile bedensel olarak temas kuramazdı Hz. Muhammed in bir hikayesinde Cebrail ile Ruhani bir yolculuğa çıkıyor. İnsanıj ruhunun olduğunu kabul ediyorsanız ruhun hareket edebileceği imkansız değildir.
Hz.Muhammed Ay'ı da ikiye bölüyor.
Hz.Musa da denizi ikiye bölüyor.
Zeus ile Poseidon'a çok benziyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,015
Üyeler
168,072
Son üye
cephe01