Neler Yeni

Sizce Battlefield mı alayım? CS:GO skin mi?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Merhabalar. Sizce 50 TL’ye Battlefield 1 mi alayım yoksa 50 TL’ye cs:go skini mi? Battlefield oyunlarını hiç oynamadım daha önce.

En İyi Cevap
Bence Battlefield almak çok daha mantıklı olur.
Yeni bir oyun denemiş olursun. Ayrıca CSGO seven bir kişinin Battlefield seveceğini de düşünüyorum.
Bıçak dediğin nedir ki, azıcık süslüyorlar hop 1000 dolar ;)

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Merhabalar. Sizce 50 TL’ye Battlefield 1 mi alayım yoksa 50 TL’ye cs:go skini mi? Battlefield oyunlarını hiç oynamadım daha önce.
tavsiyem bf alın sebebi csde bazen durduk yere ban olabiliyor skin boşa gidebilir varsayım bu benim fikrim oyun almak daha mantıklı zaten hiç oynamamışsınız bf alın oyanyın mis gibi

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
tavsiyem bf alın sebebi csde bazen durduk yere ban olabiliyor skin boşa gidebilir varsayım bu benim fikrim oyun almak daha mantıklı zaten hiç oynamamışsınız bf alın oyanyın mis gibi
Beğenmezsem iade edebilir miyim? Durmaplay.com diye bir site var oradan almayı düşünüyorum.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Beğenmezsem iade edebilir miyim? Durmaplay.com diye bir site var oradan almayı düşünüyorum.
ben genelde steamdan alışveriş yapıyorum steamda iade var fakat o siteyi bilmiyorum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
battlefield 2. el hesap alabilirsin zamanında 10tl ye almıştım şimdi 4-5 tl ye satan çok yer var origin hesabı üzerinden

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok ya onlara güvenmem.
sanal kart açıp satın alırsın sonra kartı silersin ben öyle yapıyorum 30 tl ye forza aldım 15tl ye fifa 18 almıştım zamanında 10tl ye bf1+bf3 almıştm

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
ben battlefield oynamamış olsam da (pc yok :( ) ben olsam ben de battlefield alırdım valorant olsaydı belki bi ihtimal valorant derdim çünkü silahın sesi görünümü animasyonu değişiyo ama csgo ya sikin almak yerine battlefield alman daha mantıklı olur

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
ben battlefield oynamamış olsam da (PC yok :( ) ben olsam ben de battlefield alırdım valorant olsaydı belki bi ihtimal valorant derdim çünkü silahın sesi görünümü animasyonu değişiyo ama csgo ya sikin almak yerine battlefield alman daha mantıklı olur
Valorant bana göre değil ya. Uçuyor kaçıyorlar

Top Bottom