eth ve dolar düşerse ve çip krizi son bulursa düşer bence şuan en büyük sorun çip krizi çünkü çip olmadan parça üretimi olmaz ve 1 çipin üretilmesi 2 yılı buluyorArkadaşlar sizce PC fiyatları düşermi ilk bilgisayarımı almak istiyorum düşermi ne zaman düşer
Sen hiç TR'de fiyatı yükselen şeyin düştüğünü gördünmü?Arkadaşlar sizce PC fiyatları düşermi ilk bilgisayarımı almak istiyorum düşermi ne zaman düşer
Zamana Bırakmak Lazım Kısa Sürede Çözülecek Bir Problem Değil Etheriumda Düşsede Türkiyede Ne Olacağı Belli Olmaz. Tam Etherium Düştü Derken Vergiler Yüzünden Fiyatlar Aynı Kalabilir. Ama Tahminime Göre ,İyimser Olursak En Yakın Tarih Birdahaki Sene Gibi Duruyor. Bu Nedenle Biriktirdiğin Bir Para Varsa Harcama Üstüne Koy Er Ya Da Geç O Bilgisayara Kavuşacaksın Unutma.Arkadaşlar sizce PC fiyatları düşermi ilk bilgisayarımı almak istiyorum düşermi ne zaman düşer
yüksekten alanlar banane ben yüksek aldım diye 0'ıdnan pahalı satıyorlar fasjkljsfggsdhfdsdSen hiç TR'de fiyatı yükselen şeyin düştüğünü gördünmü?