Neler Yeni

Mavi Ekran Sizce bilgisayarı açmalı mıyım?

sucukreizimiz

80+ Bronze
Hocam internete bağlı değilken kullansam bir sorun olur mu?
bide şimdi diyelim bu virüs bir sistem dosyasını sildi ve benim format atmami fln engelleyecek bir şey yapabilir mi?
yapamaz ne kadar hızlı olursan okadar iyi bilgisayarı açarsan belki daha fazla yere yayılabilir eğer şifrelerin fln varsa gitmiş olabilir çoktan hesapların vb. tabi öyle virusse formatı hemen atıp temizlemen lazım atınca otomatik çoğu sürücü yükleniyor zaten tek yapman gereken anakartının veya ekran kartının... ismini yazıp son güncellemeyi yüklemen ve birçok şey daha var bilmiosan bile 2 saatini alır oda alsın artık

LaketrooS

80+ Silver
yapamaz ne kadar hızlı olursan okadar iyi bilgisayarı açarsan belki daha fazla yere yayılabilir eğer şifrelerin fln varsa gitmiş olabilir çoktan hesapların vb. tabi öyle virusse formatı hemen atıp temizlemen lazım atınca otomatik çoğu sürücü yükleniyor zaten tek yapman gereken anakartının veya ekran kartının... ismini yazıp son güncellemeyi yüklemen ve birçok şey daha var bilmiosan bile 2 saatini alır oda alsın artık
Hocam daha önce hiç format atmadım. Bu yüzden yapmak istemiyorum kendi başıma. Bilmediğim bir şey yaparsam donulemeyecek bireyere gelebileceğimi söylediler

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Hocam daha önce hiç format atmadım. Bu yüzden yapmak istemiyorum kendi başıma. Bilmediğim bir şey yaparsam donulemeyecek bireyere gelebileceğimi söylediler
Hocam seni bayağı korkutmuşlar internetten video izleyerek bile yapılabilecek bir şey

sucukreizimiz

80+ Bronze
ben format atarken hata yaptım hiç bişey olmadı sonra tekrar attım düzgünce sıkıntısız bir şekilde çalıştı

Top Bottom