PowerXitinia
80+ Bronze
Çevremin neredeyse hepsinde ehliyet var ama ben almaya gerek duymuyorum. Sizce ehliyetsizlik eksiklik mi?
Eksiklik değil de önemlidir bence. Lazım olabilir bir şey sonuçta. Araç kullanmazsanız bile bir köşede durmalı bence en azından diğer arkadaşın da dediği gibi zam gelmeden almanızı öneririm bendeÇevremin neredeyse hepsinde ehliyet var ama ben almaya gerek duymuyorum. Sizce ehliyetsizlik eksiklik mi?
Ne iş yaoarsanız yapın genelde illahaki lazım oluyor. Adam akıllı ortalama bi iş içinse zorunlu gibi bişey. Dedikleri gibi en azından kenarda dursun. Şimdi değilsede zamanında gezmek tozmak manitacılık için bile lazım olur. Devlet sağolsun 4. Ehliyetimi alıcam bu ayEksiklik değil de önemlidir bence. Lazım olabilir bir şey sonuçta. Araç kullanmazsanız bile bir köşede durmalı bence en azından diğer arkadaşın da dediği gibi zam gelmeden almanızı öneririm bende
evet eksiklik hem şimdi almazsan daha sonra 2 3 katına almak zorunda kalabilirsin.Çevremin neredeyse hepsinde ehliyet var ama ben almaya gerek duymuyorum. Sizce ehliyetsizlik eksiklik mi?