Neler Yeni

Yardım Bir gencin ilk arabası ne olmalı?

bert.ozkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat
Arkadaşlar seneye yazın inşallah ehliyeti alıyorum. İlk arabam ne olmalı düşünüyorum tabi gönlümde Honda Civic 1.6 ies var her gencin hayalidir ama tabii uygun ve masrafsız olması en büyük hayalimdir. Sizce bir gencin ilk arabası ne olmalı?
(Modifiyeli araç sevmem mümkünse düz araçlar olsun)
Corolla 2007 ve sonrası.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Accesent parçaları pahalı mı birde saniyede çok işi olur mu o serinin. Mesela corolla sokmaz derler ya o misal.
Accent 3 4 yıla tofaşın yerine geçiçek bir araç bence. Parça maliyeti konusunda şüpheniz olmasın. Gayet ucuz parça fiyatları. Motor mekanik olarak düzgün bir araç alırsanız sanayinin yolunu unutursunuz. Ayrıca gemi gibi arabadır accent diyip küçümsememek gerek. İlk araç olarak kesinlikle düşünülmesi gerek bence.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,868
İsim
Can BOZKURT
Arkadaşlar seneye yazın inşallah ehliyeti alıyorum. İlk arabam ne olmalı düşünüyorum tabi gönlümde Honda Civic 1.6 ies var her gencin hayalidir ama tabii uygun ve masrafsız olması en büyük hayalimdir. Sizce bir gencin ilk arabası ne olmalı?
Clio HB, Civic

Reav

80+ Silver
Bir miktar daha eklenip toyota avensis alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,503
Üyeler
164,016
Son üye
trmhmt
Top Bottom