Neler Yeni

Sizce bu dosya virüs mü? RUH7URB.zip GTA V

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Dün GTA V e bir kaç mod kurdum quant v fln kaspersky bu dosyada hata verdi kaldırdım şimdi oyuna girmek istediğimde açılıyor ama bekletiyor 1 gün önce normal giriyordu (silmeden önce) ama ilk girmeye çalıştığımda gta enhanced sürümü çalışıyor diye hata verdi rockstar mailini değiştirince oyun açıldı

Ekran görüntüsü 2025-03-18 022744.png

Dosyayı geri yükledim GTA V modlu olanı açmaya çalışınca yine böyle diyor
Ekran görüntüsü 2025-03-18 030027.png

Son düzenleme:

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih KOM
kaspersky antivirüs çok titizdir havadan nem kapar. eğer dosyaya güvenmiyorsan virustotalde bir tarat. dediğine göre riskli kategorisindeymiş

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaspersky antivirüs çok titizdir havadan nem kapar. eğer dosyaya güvenmiyorsan virustotalde bir tarat. dediğine göre riskli kategorisindeymiş
Dosyayı taratmam için geri getirmem gerekiyor sanırsam deneyeyim bakayım bir teşekkürler

kayn999

80+
Dün GTA V e bir kaç mod kurdum quant v fln kaspersky bu dosyada hata verdi kaldırdım şimdi oyuna girmek istediğimde açılıyor ama bekletiyor 1 gün önce normal giriyordu (silmeden önce) ama ilk girmeye çalıştığımda gta enhanced sürümü çalışıyor diye hata verdi rockstar mailini değiştirince oyun açıldı

Alıntıyı görüntüle
Hocam virus olmama ihtimali de var. Kaspersky benim witcher savelerini 3.parti yazilim confingi olarak algilamisti...

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam virus olmama ihtimali de var. Kaspersky benim witcher savelerini 3.parti yazilim confingi olarak algilamisti...
Geri getirdiğimde GTA V i açınca GTA V legacy çalışıyor diyor vallaha ilginç bir şekilde virüs programı da tekrar tararttım virüs fln gözükmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,997
Üyeler
170,092
Son üye
enes_15
Top Bottom