Neler Yeni

Sizce bu durumda kadın haklı mı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Instagramda dolaşırken denk geldim haberin doğruluğu hakkında bilgim yok ancak sormak istediğim şu sizce böyle bir durumda kadın haklı mı olur ?
Benim düşüncem hayır haklı olmaz her ne yaparsa yapsın kimsenin kimseyi öldürme hakkı yoktur benim gözümde ülkenin mahkemesinin polisinin böyle bir durumla ilgilenmesi gerekir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Instagramda dolaşırken denk geldim haberin doğruluğu hakkında bilgim yok ancak sormak istediğim şu sizce böyle bir durumda kadın haklı mı olur ?
Benim düşüncem hayır haklı olmaz her ne yaparsa yapsın kimsenin kimseyi öldürme hakkı yoktur benim gözümde ülkenin mahkemesinin polisinin böyle bir durumla ilgilenmesi gerekir
Dedikleri doğruysa haklı .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dedikleri doğruysa haklı .
Detaylı bakmanı öneririm dostum evet bu adam bir tacizci bir sapık olabilir ama bu adamın da annesi belki kardeşleri ve her şeye rağmen onu sevenleri var böyle durumlarla mahkemenin ilgilenmesi gerektiği kadar yıl da hapis vermesi gerekir birini öldürmek kimsenin hakkı değil

Suwariba

80+ Silver
türkiye gibi bir ülkede malum mahkemelerimiz çok iyi kararlar veriyor(!) birkaç yıl yatıp çıkabilirdi o adam ve çıkınca büyük ihtimal kötü bir olay yaşanırdı düzgün ülkelerde böyle şeyler olmaz olursa da mahkeme çözer zaten ama türkiye de olunca böyle bir olay bence başka seçenek kalmıyor

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Olay doğruysa haklı. Karakola falan başvursa en fazla 1 ay uzaklaştırma alırdı adam.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hukuk'ta vicdana bakılmaz. Sonuca bakılır. Burada kadın her türlü haksız. Sonuçta cinayet işlemiş.
Evet, o cinayeti işlemese belki kendisi öldürülecekti ama buna bakılmaz, sonuç önemlidir. Hukukta şu olabilirdi bu da olabilirdi diyerek vicdan yapılmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türkiye gibi bir ülkede malum mahkemelerimiz çok iyi kararlar veriyor(!) birkaç yıl yatıp çıkabilirdi o adam ve çıkınca büyük ihtimal kötü bir olay yaşanırdı düzgün ülkelerde böyle şeyler olmaz olursa da mahkeme çözer zaten ama türkiye de olunca böyle bir olay bence başka seçenek kalmıyor
Olay doğruysa haklı. Karakola falan başvursa en fazla 1 ay uzaklaştırma alırdı adam.
Haklısınız maalesef ülkemizde adalet bu konuda sağlanamıyor ancak haberde daha önce mahkemeye başvurulup başvurulmadığından bahsedilmiyor ben yine de insan öldürmenin en son başvurulması gereken mümkünse başvurulmaması gereken bir çözüm yolu olduğunu düşünüyorum

Besim Tibuk

80+ Gold
Haklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,067
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92