Herkese merhaba sahibinden gezerken bunu gördüm
Sizce nasıl alınır mı? Fiyatı uygun gibi geldi bana ama kararsız kaldım.
sahibinden.com Yükleniyor
www.sahibinden.com
Onun yerine ben bunu alırdımHerkese merhaba sahibinden gezerken bunu gördüm
Sizce nasıl alınır mı? Fiyatı uygun gibi geldi bana ama kararsız kaldım.sahibinden.com Yükleniyor
www.sahibinden.com
Ne diyorsun?sahibinden.com Yükleniyor
www.sahibinden.com
MantıksızOnun yerine ben bunu alırdım
www.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ne diyorsun?
Genel olarak daha güçlü değilmi? Soğutması da iyi.A
Mantıksız
Evet bu da çok iyiymiş ama tercihim nvidia dan yana rtx serisi almayı düşünüyorumOnun yerine ben bunu alırdım
www.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ne diyorsun?
Soğutması modelden modele değişir ayrıca adamın 2000 2500 bütçesi var 1080 önermek saçmaGenel olarak daha güçlü değilmi? Soğutması da iyi.
Kanka arkadaş 2. el piyasasına daha hakim, onu dinlersen daha iyi olur, yine de bir sorayim dedim.Evet bu da çok iyiymiş ama tercihim nvidia dan yana rtx serisi almayı düşünüyorum
3300 değilmi?Soğutması modelden modele değişir ayrıca adamın 2000 2500 bütçesi var 1080 önermek saçma
Bak bakalım 3300 mü kankaKanka arkadaş 2. el piyasasına daha hakim, onu dinlersen daha iyi olur, yine de bir sorayim dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3300 değilmi?
Ben adamın attığı linkten baz almıştım. Bütçe yazmamış gördüğüm kadarıyla.Bak bakalım 3300 mü kanka
Zaten 1080e 3000 tl ve üstü verilmez.Ben adamın attığı linkten baz almıştım. Bütçe yazmamış gördüğüm kadarıyla.
Haklı olabilirsin, evet.Zaten 1080e 3000 TL ve üstü verilmez.
Bütçe 3500 max 4000 TL onu belirtmeyi unutmuşumSoğutması modelden modele değişir ayrıca adamın 2000 2500 bütçesi var 1080 önermek saçma