Neler Yeni

Sizce bu işe girmek mantıklı mı?

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Arkadaşlar CNC bölümü mezunuyum ve mesleğimle ilgili bir tanıdığın akrabanın iş yerinden teklif geldi yer eyüp taraflarında benim oturduğum yerden gitmem için 2 ayrı araca binmem gerekiyor, yol parası aylık 1000 tutuyor ve yol 1 saat falan sürüyor sabah 8.5 akşam 6.5 iş saati cumartesi yarım gün maaş 8500 asgari sizce bu işe gitmek mantıklı mı?

Grassi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdullah Doğan
Mantıklı değil, iş saatleri zaten fazla iş dışında sana kalan zamanın çoğuda yolda geçicek zaten belki başlarda bir şekilde katlanırsın ama belli bir süre sonrasında çekilmez hale gelicektir , işi ögrenmek istiyorum 1 yıl dayanıp tecrübe kazandıktan sonra başka yerde çalışabilirsinde ama senin yerinde olsam çalışma saatleri daha düzgün veya evine yakın bir yer tercih ederdim

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
CNC bölümleri veya sanayi ağırlıklı işler için şartlar doğal sigorta yapıyorsa git en azından CV yazarsın. Kariyer.net den yetiştirilmek üzere CNC işlerine bakabilirsin çok fazla var

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıklı değil, iş saatleri zaten fazla iş dışında sana kalan zamanın çoğuda yolda geçicek zaten belki başlarda bir şekilde katlanırsın ama belli bir süre sonrasında çekilmez hale gelicektir , işi ögrenmek istiyorum 1 yıl dayanıp tecrübe kazandıktan sonra başka yerde çalışabilirsinde ama senin yerinde olsam çalışma saatleri daha düzgün veya evine yakın bir yer tercih ederdim
deneyimim var ama unuttum gitti amacım işi öğrenmek değil para kazanmak ama akrabalar zorluyor gir diye

melidoas6

80+ Silver
Arkadaşlar CNC bölümü mezunuyum ve mesleğimle ilgili bir tanıdığın akrabanın iş yerinden teklif geldi yer eyüp taraflarında benim oturduğum yerden gitmem için 2 ayrı araca binmem gerekiyor, yol parası aylık 1000 tutuyor ve yol 1 saat falan sürüyor sabah 8.5 akşam 6.5 iş saati cumartesi yarım gün maaş 8500 asgari sizce bu işe gitmek mantıklı mı?
Bana mantıklı gelmedi

Top Bottom