Sizce bu laptop nasıl

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
U ekli işlemciler performans tan ziyade pil tasarrufu için uygun ve harici ekran kartı olmadığı için oyun konusunda en düşük ayarlarda biraz kasarak oynayabilirsin

MX450 GPU'lu modelini alırsanız kafanız rahat eder ancak bütçenizi biraz üstünde. Bu dizüstünde E-Spor oyunlarını oynayabilirsiniz. 1080P akıcı oynatır diye tahmin ediyorum. Bilgisayar Mühendisliği için uygundur.

MX450 GPU'lu modelini alırsanız kafanız rahat eder ancak bütçenizi biraz üstünde. Bu dizüstünde E-Spor oyunlarını oynayabilirsiniz. 1080P akıcı oynatır diye tahmin ediyorum. Bilgisayar Mühendisliği için uygundur.
Link atar mısınız acaba

Bütçe o kadar çıkabiliyor ise GTX serisi bir oyuncu laptopu alınabilir.
MX450 gerekli ayarlarda 1050Ti performansına erişebiliyor. Ek olaraktan bu bütçeye kaliteli bir dizüstü bulmak zor. En azından kaliteli(ısınma sorunu vesaire olmayan) dizüstü bulmak zor.

Bütçe o kadar çıkabiliyor ise GTX serisi bir oyuncu laptopu alınabilir.
Hangisi mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MX450 gerekli ayarlarda 1050Ti performansına erişebiliyor. Ek olaraktan bu bütçeye kaliteli bir dizüstü bulmak zor. En azından kaliteli(ısınma sorunu vesaire olmayan) dizüstü bulmak zor.
Hmm peki gtx 1650 daha iyi performans verir dimi

Peki paylaştığın laptopun yük altında ısınmadığına emin misin? Zaten bu tarz MX serisi laptoplar iş amaçlı üretiliyor. Ayrıca aynı bütçeye GTX 1050 Ti gücünde bir kart yerine GTX 1650 tercih ederdim.
Birçok laptop var.

asus rog strix gtx 1650 ryzen7 4800 h ın indirimini kovala bence

İkisi arasından hangisi daha iyi peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asus rog strix gtx 1650 ryzen7 4800 h ın indirimini kovala bence
Bakıcam teşekkür ederim

Ben senden bu bütçeye kaliteli dizüstü istedim sen bana ısınma sorunlu berbat kasalı kronik sorunlu Clevo model atıyorsun. Ek olarak MSI Modern kasa, ses, klavye ve ekran kalitesi olarak mükemmeldir.
İkisi arasından hangisi daha iyi peki
MSI Modern kalite olarak daha iyi. Monster bu modelinde kaliteden kısıp donanıma abanıyor ve tonlarca kronik sorunu var. Kısacası tavsiye etmiyorum Monster'ın bu modelini. Sorunsuz modelleri bütçenizin çok üstünde.
Hmm peki gtx 1650 daha iyi performans verir dimi
Tabi GTX 1650 daha iyi performans verir ancak bu bütçeye kaliteli bir GTX 1650 bulursanız beni de etiketleyin anında satın alırım. "Kaliteli" dedim fark ettiyseniz. Yoksa bende gidip Monster'ın sorunlu modelini bulup almasını bilirim, ancak riske atmaya değmez ve zaten kronik sorunlu modeller alınmaz. Yani kısacası Arkadaşın attığı Monster'ı almayın.

Son düzenleme:
Geri