MATKAPRIZA
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 60
- İsim
- Yağız
arkadaşlar elimde bir monster laptop var, abra a5, v15.6, cihazda monster tarafından zamanında bazı parçalar değişti, hala aktif kullanıyorım, bakımları da 6 ayda bir düzenli yapıldı, sorunlu bir parça yok, rdr2, black ops6, msfs2020, bf1 ve bunun gibi oyunları hala aktif oynayabiliyorum, sizce bu cihazı satmaya kalksam ne kadar eder? aklımda satmak var ama çok bişi yapmayacaksa belki kenarda tutarım.
ekran 15.6 inc 144 hz ( panel tipini bilmiyorum açıkçası)
ekran kartı gtx 1650 4 gb ( cihazı alırken galiba 2020 special edition diye bir ibare vardı ama çok bi esprisi yok gibi)
işlemci i7-10750H
16 gb ram
windows 10 cihaza dahil ( tercihen halen ücretsiz 11 e yükseltme yapılabilmekte)
512 mb ssd, 1 tb hdd
cihaz 2020 de alındı, kutu fatura vs her şey duruyor, batarya yakın zamanda değişti, cihaz hep stand üzerinde kullanıldı ve hava akışı sağlandı, harici mouse ve klavye ile kullanıyorum
eklemeyi unuttuğum veya sormak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz
ekran 15.6 inc 144 hz ( panel tipini bilmiyorum açıkçası)
ekran kartı gtx 1650 4 gb ( cihazı alırken galiba 2020 special edition diye bir ibare vardı ama çok bi esprisi yok gibi)
işlemci i7-10750H
16 gb ram
windows 10 cihaza dahil ( tercihen halen ücretsiz 11 e yükseltme yapılabilmekte)
512 mb ssd, 1 tb hdd
cihaz 2020 de alındı, kutu fatura vs her şey duruyor, batarya yakın zamanda değişti, cihaz hep stand üzerinde kullanıldı ve hava akışı sağlandı, harici mouse ve klavye ile kullanıyorum
eklemeyi unuttuğum veya sormak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz