Neler Yeni

Sizce bu oyunlar Cadılar Bayramı indiriminde ne kadar düşer

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
50.46 tl steam bakiyem var 1 kuruş artmaz 1 kuruş azalmaz almak istediğim bi kaç oyun var sizce bunların fiyatı ne kadar düşer
1:Cities Skylines (mümkünse full dlc paketi)
2:Rust (Önceliğim Hoşuma gidiyor)

sizde bana oyun öneribilirsiniz yalnız bir şartım var benim pc im 1500 tl ye 2015 yılında alınmış bir laptop i5 5200u ve geforce 920m var ama internetim iyi bi durumda o yüzden geforce now kullanıyorum önereceğiniz oyunların geforce now desteği olması gerekli

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal
50.46 TL steam bakiyem var 1 kuruş artmaz 1 kuruş azalmaz almak istediğim bi kaç oyun var sizce bunların fiyatı ne kadar düşer

sizde bana oyun öneribilirsiniz yalnız bir şartım var benim PC im 1500 TL ye 2015 yılında alınmış bir laptop i5 5200u ve geforce 920m var ama internetim iyi bi durumda o yüzden geforce now kullanıyorum önereceğiniz oyunların geforce now desteği olması gerekli
cities skylines çok rahat düşer ve bu oyunu beklediğin için teşekkür ederim değeri verilmeyen oyun dediğiniz gibi bekleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cities skylines çok rahat düşer ve bu oyunu beklediğin için teşekkür ederim değeri verilmeyen oyun dediğiniz gibi bekleyin
cities çok sevdiğim bir oyundur tek kendisini almak istemediğimden crack oynuyodum biraz saygısızlık yaptık paradox a ama şöyle bir gerçek varki cities skylines dlc leri olmadan oynanmıyor

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Düşer bence bende rust'ı bekliyorum

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal
cities çok sevdiğim bir oyundur tek kendisini almak istemediğimden crack oynuyodum biraz saygısızlık yaptık paradox a ama şöyle bir gerçek varki cities skylines dlc leri olmadan oynanmıyor
doğrusunuz ancak paradox da biraz daha bütün oyunlarına optimazosyon yapmalı ben bu sistemle bile oyunlarını kasarak oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Düşer bence bende rust'ı bekliyorum
rust ı uzun süreli oynanabilecek ve hoşuma gidecek bir oyun oldugu icin alıyorum bi ara alıcaktım 50 tl di indirimsiz ertesi gün baktım 61tl olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğrusunuz ancak paradox da biraz daha bütün oyunlarına optimazosyon yapmalı ben bu sistemle bile oyunlarını kasarak oynuyorum
allahtan geforce kullanıyorum o olayı bende biliyorum paradox un cok fazla oyununu oynadım örneğin HOİ 4 çok iyi bir sistem istiyor çok fazla bölge işgal ettiğinizde division sayınızı arttırdıgınızda inanılmaz kasıyor ve oyun ilerlemiyor allahtan geforce now da böyle bir sıkıntı olmuyor ama dediğim gibi paradox oyunları geliştikce ilerlemiyor haklısınız

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
50.46 TL steam bakiyem var 1 kuruş artmaz 1 kuruş azalmaz almak istediğim bi kaç oyun var sizce bunların fiyatı ne kadar düşer

sizde bana oyun öneribilirsiniz yalnız bir şartım var benim PC im 1500 TL ye 2015 yılında alınmış bir laptop i5 5200u ve geforce 920m var ama internetim iyi bi durumda o yüzden geforce now kullanıyorum önereceğiniz oyunların geforce now desteği olması gerekli
rusta gömme para
onun için iyi sistem lazım 1050ti gibi ekran kartı bile anca açıyo laptobun açamaz bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
rusta gömme para
onun için iyi sistem lazım 1050ti gibi ekran kartı bile anca açıyo laptobun açamaz bile
bro ben oraya geforce now dan oynadıgımı yazmışım çok sükür 40mbps ye 8upload bir internetim var central 3 ten bozulma olmadan 60 fps de oynıyabiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Rust ın ve cities inde geforce now desteği var

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
rust ı uzun süreli oynanabilecek ve hoşuma gidecek bir oyun oldugu icin alıyorum bi ara alıcaktım 50 TL di indirimsiz ertesi gün baktım 61tl olmuş
ben bi ara almıştım geri tek başıma sarmadı birde ilk kez oynuyorum diye aşırı yavaş kalıyordum iade ettim şimdi yine alacağım bu kez dc gruplarından bilenlerle başlamayı düşünüyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bro ben oraya geforce now dan oynadıgımı yazmışım çok sükür 40mbps ye 8upload bir internetim var central 3 ten bozulma olmadan 60 fps de oynıyabiliyorum
boşver rusta gömme paranı
al cities skylines
al company of heroes 2
al garrys mod oyna
bence garrys mod al yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488