o değilde bende para yok of .dalırım bana koymaz he cities daha düşerse onada kayabilirim
o değilde bende para yok of .dalırım bana koymaz he cities daha düşerse onada kayabilirim
benim bi inancım var şaşırtıp 75% çakıcaklar demedi demeTahminimce 45.75 TL olacak rez al.
hani şu kanser oyunmuCuphead indirime girer mi?
evethani şu kanser oyunmu
hoi4 nasıl kastırıyor ki hocam. Zaten gece gündüz olurken bile kasıyor gibi o oyun normal bence.rust ı uzun süreli oynanabilecek ve hoşuma gidecek bir oyun oldugu icin alıyorum bi ara alıcaktım 50 TL di indirimsiz ertesi gün baktım 61tl olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
allahtan geforce kullanıyorum o olayı bende biliyorum paradox un cok fazla oyununu oynadım örneğin HOİ 4 çok iyi bir sistem istiyor çok fazla bölge işgal ettiğinizde division sayınızı arttırdıgınızda inanılmaz kasıyor ve oyun ilerlemiyor allahtan geforce now da böyle bir sıkıntı olmuyor ama dediğim gibi paradox oyunları geliştikce ilerlemiyor haklısınız
hocam oyunda cok fazla division ın olunca bi optimizyasyon sorunu var ve oyun ilerlemiyor yani oyun başındaki 3x hız 1 günü 2 saniyede felan geçerken oyunun ortalarında oyun 3x hızda dahi 1 saat 1 saat ilerliyorhoi4 nasıl kastırıyor ki hocam. Zaten gece gündüz olurken bile kasıyor gibi o oyun normal bence.