Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
öle ama değilpaladins biraz p2w e kaçıyor olabilir evet
öle ama değilpaladins biraz p2w e kaçıyor olabilir evet
knk paladinste P2W olan hiçbir şey görmedimpaladins biraz p2w e kaçıyor olabilir evet
benim bana göre sahip oldugum en p2w oyun pd2 neden diye sorucaksınız oyunun 86 tane dlcsi var her dlc yeni soygun ve silah açıyor ama şöyleki oyunda eyer dlcsiz oynarsanız 35 leveldan sonra aççak silah kalmıyor fakat maks level 100öle ama değil
Aslında çoğu şeyi biliyorum ana icraat yok solo oynayınca hemen ölüyorum loot topluyorum base uzakta kalıyor herif full set roofdan vurup çıplak lootluyor veya ak full set herif tek atıyor ok yayla ne yapayımbilmek istediğin her şeyi sorabilirsin
evet bendede varbenim bana göre sahip oldugum en p2w oyun pd2 neden diye sorucaksınız oyunun 86 tane dlcsi var her dlc yeni soygun ve silah açıyor ama şöyleki oyunda eyer dlcsiz oynarsanız 35 leveldan sonra aççak silah kalmıyor fakat maks level 100
bu oyun ekipsiz zor ):Aslında çoğu şeyi biliyorum ana icraat yok solo oynayınca hemen ölüyorum loot topluyorum base uzakta kalıyor herif full set roofdan vurup çıplak lootluyor veya ak full set herif tek atıyor ok yayla ne yapayım
Payday 3 ü artık çıkarmaları lazım yavaş yavaş dışkıya sarıyor (Bu kelimenin bir kere kaba halini kullandıgım icin uyarı yedim artık kullanmaya gönlüm el vermiyor)evet bendede var
o yüzden payday2 legacy aldım 9tl idi aslında ondan
dediğin gibi
Ekibim yokbu oyun ekipsiz zor ):
bize katıl?Ekibim yok
Kaç kişilik ?bize katıl?
2 kişiyizKaç kişilik ?
Cadılar bayramı ne zmaan ve Rust steamda indirime giriyormu?Düşer bence bende rust'ı bekliyorum
Ok2 kişiyiz