Neo 5A-K - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
5k düşünüyodum ama bu iyiyse 300tl arttırwbilirimram ve işlemci düşük diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe belirtirseniz öneride bulunabilirm
internet sitesi fark eder mi?5k düşünüyodum ama bu iyiyse 300tl arttırwbilirim
Siz verin ben bakarıminternet sitesi fark eder mi?
Benim dediğimde darboğaz olur mu sizceKesinlikle bunu öneririm
Pollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Sizin dediğiniz her anlamda kötü, attığımı alınSiz verin ben bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim dediğimde darboğaz olur mu sizce
Arada ki fark işlemdi nası her alanda kötü oluyoSizin dediğiniz her anlamda kötü, attığımı alın
Her parçası kötü anlamında dedim.Arada ki fark işlemdi nası her alanda kötü oluyo
Sizinkin de ssd ekran kartı ram aynı da haniHer parçası kötü anlamında dedim.
Yahu onun dışındakiler iyi işte. Ya kısacası çok daha iyiSizinkin de ssd ekran kartı ram aynı da hani
Ya gerçekten, sizi anlamıyorum. Rica ediyorum bir daha öneri yapma öğrenene kadar.CYBER-1050Ti /AMD Ryzen 3 1200 / ASUS PHOENIX GTX 1050 TI 4GB / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CYBER-1050Ti oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ile oyun deneyimi yaşayacağınız sistem olarak tasarlandı. INTELi3 10100F işlemci ve ASUS GTX 1050Ti ekran kartı ile oluşturulan bu sistemi aynı gün kargo avantajı ile satın alabilirsiniz. Montaj ve test işlemleri tamamen ücretsiz yapılmaktadır.www.gaming.gen.tr
önerebileceğim bu var