12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmakKasa çöp,B560 model belirtin,Corsair ram model belirtin.
Corsair yerine crucial ballistix ram öneririm.İ5 11400f
Rx570 8gb oc ekran kartı
Corsair 3200mhz 16gb ram
B560 anakart
İd cooling auraflow soğutma
Lunatic albatros kasa
Sence nasıl12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak
Ben bilmediğim için yanlış bilgi vermek istemiyorum ama @Mert Özkaya bilir.Sence nasıl
Ram önerinizi dikkate alıcam fakat stok soğutucu çoğu kanaldaki incelemelerde yetersiz diyoduCorsair yerine crucial ballistix ram öneririm.
11400 için stok soğutucu gayet yeterli kalacaktır
5000tl (ekran kartı bende mevcut)fiyat
Şimdik hoca sen bu sistemi fiyat performans odaklı topluyorsan fuzuli masraftan kaçacaksınRam önerinizi dikkate alıcam fakat stok soğutucu çoğu kanaldaki incelemelerde yetersiz diyodu
Kasa ve PSU birlikte mi? Ram'in modeli nedir?Ram önerinizi dikkate alıcam fakat stok soğutucu çoğu kanaldaki incelemelerde yetersiz diyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
5000tl (ekran kartı bende mevcut)
Kasa ve psu birlikte değil ve şu anki psu değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden yukarı yazmadım birde ram i arkadaşın önerisi ile crucial ballistix 16 gb 3600mhz almaya karar verdim depolama ise 480 gb ssd var ama marka bilmiyorumKasa ve PSU birlikte mi? Ram'in modeli nedir?
Birliklte değilse PSU marka model nedir?
Depolama'nın marka ve modelini söylerseniz de iyi olur.
Ram olarak 8*2 öneririm marka ve model seçimi oldukça iyi. PSU tarafında Fsp Hydro 500W alabilirsiniz.Kasa ve psu birlikte değil ve şu anki psu değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden yukarı yazmadım birde ram i arkadaşın önerisi ile crucial ballistix 16 gb 3600mhz almaya karar verdim depolama ise 480 gb ssd var ama marka bilmiyorum
reis ben balistix 2x8gb ddr4 3200mhz ram kullanıyorum dual kit yani o corsair ile arasındaki fark nedir iyi mi? yapmışım bunu almakla ?Corsair yerine crucial ballistix ram öneririm.
11400 için stok soğutucu gayet yeterli kalacaktır