- Konu Sahibi Konu Sahibi
internetim iyiinternethızın kaç mbps onu düşün o çok önemli bu sisteme yakışacak in 200download bu arada incehesapta hazır halde vardı sanırım bu sistem bak sen gene
internetim iyiinternethızın kaç mbps onu düşün o çok önemli bu sisteme yakışacak in 200download bu arada incehesapta hazır halde vardı sanırım bu sistem bak sen gene
yani pekte iyi bir sistem değil. anakart soğutucu kasa ssd psu ile aynı kalitede olup (hatta bazenleri daha kaliteli olup) çok daha ucuz olan ürünler var. ekran kartı markası seçimi size kalmış fakat ben olsam sapphire nitro+ alırdım
psu için 850w oalnı tercih edebilirim. anakart vs soğutucu öneriniz nediryani pekte iyi bir sistem değil. anakart soğutucu kasa ssd psu ile aynı kalitede olup (hatta bazenleri daha kaliteli olup) çok daha ucuz olan ürünler var. ekran kartı markası seçimi size kalmış fakat ben olsam sapphire nitro+ alırdım
https://www.akakce.com/anakart/en-u...k-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html bu anakartın x670 olan hali ile aralarındaki farka değecek hiçbir şey yok bunu alın 2000tl daha ucuzpsu için 850w oalnı tercih edebilirim. anakart vs soğutucu öneriniz nedir