Neler Yeni

Sizce bu telefon alınır mı?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP

ConquerorXIV

80+ Gold
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama çok fazla bütçem yok.Sizce bu telefon alınır mı? https://easycep.com/samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-mavi-3943
alabilirsin benim alışverişim oldu sorunsuz degişensiz bir cihaz geldi bana memnunum baktın gelen cihaz ekranı falan değişen direk iade edersin
bu arada 13 s21 daha mantıklı

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Easycep en azından 1 sene garanti veriyor bu bile çok güzel bir olay. Aklına yatarsa deneyebilirsin ama sana tavsiyem yakınlarında bir easycep bayisi varsa gidip enine boyuna bi bilgi alman. Aklındakileri sorarsın kafana yatarsa alırsın
Evet yakınlarımda var.Olmadı gidip elden alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alabilirsin benim alışverişim oldu sorunsuz degişensiz bir cihaz geldi bana memnunum baktın gelen cihaz ekranı falan değişen direk iade edersin
bu arada 13 s21 daha mantıklı

Siz hangi telefonu almıştınız?Batarya sorunu vs olmasından tırsıyorum bir tık açıkcası.

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
Evet yakınlarımda var.Olmadı gidip elden alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz hangi telefonu almıştınız?Batarya sorunu vs olmasından tırsıyorum bir tık açıkcası.
M52 aldım 6bine fiyatı bedava olması yetmezmiş gibi peşin 6 taksit var sonuç olarak hiçbir yer taksit yapmıyor ekran değişmiş cihazda alınır tabi en dandik yan sanayi takılmamışsa, batarya olarak ekran icin dediklerim gecerli orijinal parça taktıklarını sanmıyorum ama garanti veriyorlar en azından sorun olursa gönderirsin.

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
M52 aldım 6bine fiyatı bedava olması yetmezmiş gibi peşin 6 taksit var sonuç olarak hiçbir yer taksit yapmıyor ekran değişmiş cihazda alınır tabi en dandik yan sanayi takılmamışsa, batarya olarak ekran icin dediklerim gecerli orijinal parça taktıklarını sanmıyorum ama garanti veriyorlar en azından sorun olursa gönderirsin.
Ve kutu içeriği tam ve orijinal mi geliyor?

ConquerorXIV

80+ Gold

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Peki şarj aleti,kulaklık vs çıkmıyor mu içinden?Çıkıyorsa eğer orijinal mi yoksa yan sanayi mi?
İşte bunların hepsini git teker teker sor ordakilere. Hatta istersen liste yap unutmazsın. Sonuçta ordaki insanlar sana yardımcı olmakla mükellefler

ConquerorXIV

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
s20fe kullanıyorum batarya yetmiyor ısınıyor yerinde olsam almazdım

Top Bottom