Neler Yeni

Sizce c# mı öğrenmeliyim yoksa Blender mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Çobanoğlu
Arkadaşlar merhaba . Çocukluğumdan beri bilgisayarla haşır neşir bir insanım. Üniversite de programlama öğrendim. Bilirsiniz pandemi döneminde ne kadar öğrendim denilebilirse. Ayrıca azda olsa blender eğitimi aldım. Modelleme yapmayıda kodlamayı da çok seviyorum. Ancak ben sadece bir konuda ilerlemek istiyorum. Buna karar veremiyorum. Sizden ricam bana bu konuda yardım edermisiniz. Sizce modelleme konusunda mı yoksa kodlama konusundamı kendimi geliştirmeliyim ?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Arkadaşlar merhaba . Çocukluğumdan beri bilgisayarla haşır neşir bir insanım. Üniversite de programlama öğrendim. Bilirsiniz pandemi döneminde ne kadar öğrendim denilebilirse. Ayrıca azda olsa blender eğitimi aldım. Modelleme yapmayıda kodlamayı da çok seviyorum. Ancak ben sadece bir konuda ilerlemek istiyorum. Buna karar veremiyorum. Sizden ricam bana bu konuda yardım edermisiniz. Sizce modelleme konusunda mı yoksa kodlama konusundamı kendimi geliştirmeliyim ?
İyi kodlama yapabilen kişi sayısı "bana göre" iyi modelleme yapabilen kişi sayısından fazla. Tavsiyem blender üzerine gitmendir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,102
Üyeler
160,637
Son üye
OturanBoga
Top Bottom