Neler Yeni

Sizce Covid Olmuş Muyumdur?

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Beyler benim arakdaşom Covid-19 pozitif çıktı dün akşam. Cumartesi günü anneannesinin doğum günüymüş ve muhtemelen ondan kapmış çünkü oda salı günü pozitif çıktı. Ben arkadaşımla hem pazar hemde pazartesi sporda beraberdim, acaba pozitif olsaydım belirti başlarmıydı yoksa yine de test olmaya gitmememe gerek var mı 3 aşım var çok kararsız kaldım :/

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün arkadaşım belirtilerden birisinde belimde ağrı oldu felan demişti pikolojik olarak mı bilmiyorum bende de bel ağrısı var gibi en iyisi test yaptırmak sanırım

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
belirti yoksa test yapmaya bilirler
birde kuluçka dönemi var o süre zarfında pozitif olmayabilir 4-5 gün sonra çıkabiliyo belirtiler test yaptırsan bile kendini en azınca 3-4 gün daha korumaya al imkanın varsa

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
belirti yoksa test yapmaya bilirler
birde kuluçka dönemi var o süre zarfında pozitif olmayabilir 4-5 gün sonra çıkabiliyo belirtiler test yaptırsan bile kendini en azınca 3-4 gün daha korumaya al imkanın varsa
Evet bende bir haber duymuştum belirti göstermeyenlere test yapılmayacak dendi acaba yapaarlarmı yoksa dışarıdan mı alsam. Dediğim gibi arkadaşımla en son pazartesi görüştüm acaba çıksa ne zamana çıkar belirtiler?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Test yaptırmanı öneririm, ayrıca arkadaşın ile çok yan yana bir şeyler yaptıysan büyük ihtimal kapmışsındır, Belirtileri ilk başta büyük ihtimal Ateş ve Bacak ve sırt ağrısı olabilir, daha sonradan çok fena halsizlik, sonrada tat ve koku alamama gibi şeyler gösterebilir, babamda bunları görmüştük, test yaptırman en iyisi.

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Test yaptırmanı öneririm, ayrıca arkadaşın ile çok yan yana bir şeyler yaptıysan büyük ihtimal kapmışsındır, Belirtileri ilk başta büyük ihtimal Ateş ve Bacak ve sırt ağrısı olabilir, daha sonradan çok fena halsizlik, sonrada tat ve koku alamama gibi şeyler gösterebilir, babamda bunları görmüştük, test yaptırman en iyisi.
Test yaptırayım yaptırmasına da belirti olarak sadece sırtım ağrıyor demem yetermi ki ? Zira arkadaşım medikal bir firmadan aldığı test ile pozitif olduğunu anladığından temaslı olarak bile gözükmüyorum :/

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Beyler benim arakdaşom Covid-19 pozitif çıktı dün akşam. Cumartesi günü anneannesinin doğum günüymüş ve muhtemelen ondan kapmış çünkü oda salı günü pozitif çıktı. Ben arkadaşımla hem pazar hemde pazartesi sporda beraberdim, acaba pozitif olsaydım belirti başlarmıydı yoksa yine de test olmaya gitmememe gerek var mı 3 aşım var çok kararsız kaldım :/
test yaptır

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Top Bottom