Hocam rx570 kaldırcağını düşünmüyorum Cyberpunk oyununu.İşlemci ekran kartını besliyorsa sorun olmaz. 3200G de max Rx570 besler zaten.
Düşük-Orta ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum
Kaldırır hocam, ben kaldıracağını düşünüyorum. Çok bekleyen insan var sistem gereksinimlerini üst düzey yaparlarsa o insanları unutmaları gerek, bundan dolayıda güzel bir optimizasyon yapıp sistem gereksinimlerini en azından RX570 ile low ayarlarda 60 70 FPS oynatabilecek bir şekilde ayarlarlar.Hocam rx570 kaldırcağını düşünmüyorum Cyberpunk oyununu.
Dostum oyun yapımcıları Türkiye şartlarını düşünecek diye bir şey yok dünyanın bir çok ülkesinde düşük bir bütçe ile mis gibi sistemler toplanıyor Türkiye de o iş çok zor o yüzden adamlar tabii ki sistem gereksinimi yüksek tutacak.O ayarların gerçek olacağını düşünmüyorum. Kim oynabilecek o zaman oyunu onuda düşünmek lazım.
Hocam aynı mesajı sizede yazıyorum : Dostum oyun yapımcıları Türkiye şartlarını düşünecek diye bir şey yok dünyanın bir çok ülkesinde düşük bir bütçe ile mis gibi sistemler toplanıyor Türkiye de o iş çok zor o yüzden adamlar tabii ki sistem gereksinimi yüksek tutacak.Kaldırır hocam, ben kaldıracağını düşünüyorum. Çok bekleyen insan var sistem gereksinimlerini üst düzey yaparlarsa o insanları unutmaları gerek, bundan dolayıda güzel bir optimizasyon yapıp sistem gereksinimlerini en azından RX570 ile low ayarlarda 60 70 FPS oynatabilecek bir şekilde ayarlarlar.
Bu yöndende evet malesef öyle, diğer ülkelerde 1.5 2K dolar euroya miss gibi RTX sistemler kurulabiliyor. Burda 2K ya apu kuramıyoruz.Dostum oyun yapımcıları Türkiye şartlarını düşünecek diye bir şey yok dünyanın bir çok ülkesinde düşük bir bütçe ile mis gibi sistemler toplanıyor Türkiye de o iş çok zor o yüzden adamlar tabii ki sistem gereksinimi yüksek tutacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aynı mesajı sizede yazıyorum : Dostum oyun yapımcıları Türkiye şartlarını düşünecek diye bir şey yok dünyanın bir çok ülkesinde düşük bir bütçe ile mis gibi sistemler toplanıyor Türkiye de o iş çok zor o yüzden adamlar tabii ki sistem gereksinimi yüksek tutacak.
Yani işte bu yüzden adamların gelip düşük tutmasını bekleyemeyiz ayrıca dünyanın hiçbir yerinde ben sistem gereksinimine isyan eden bir yabancı görmedim çünkü adamlar için bu bir sorun değil.Bu yöndende evet malesef öyle, diğer ülkelerde 1.5 2K dolar euroya miss gibi RTX sistemler kurulabiliyor. Burda 2K ya apu kuramıyoruz.