Neler Yeni

Sizce Cyperpunk çıktığında İşlemcim sorun çıkartır mı?

Flex

80+
Tabii ki şu an sistem gereksinimleri belli değil ama insanların fikirlerini de merak ettim. RX 570 ile R3 3200G var ekran kartından çok bir korkum yok ama işlemcim zor gibi .

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İşlemci ekran kartını besliyorsa sorun olmaz. 3200G de max Rx570 besler zaten.
Düşük-Orta ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
İşlemci ekran kartını besliyorsa sorun olmaz. 3200G de max Rx570 besler zaten.
Düşük-Orta ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum
Hocam rx570 kaldırcağını düşünmüyorum Cyberpunk oyununu.

Flex

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O ayarların gerçek olacağını düşünmüyorum. Kim oynabilecek o zaman oyunu onuda düşünmek lazım.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hocam rx570 kaldırcağını düşünmüyorum Cyberpunk oyununu.
Kaldırır hocam, ben kaldıracağını düşünüyorum. Çok bekleyen insan var sistem gereksinimlerini üst düzey yaparlarsa o insanları unutmaları gerek, bundan dolayıda güzel bir optimizasyon yapıp sistem gereksinimlerini en azından RX570 ile low ayarlarda 60 70 FPS oynatabilecek bir şekilde ayarlarlar.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
O ayarların gerçek olacağını düşünmüyorum. Kim oynabilecek o zaman oyunu onuda düşünmek lazım.
Dostum oyun yapımcıları Türkiye şartlarını düşünecek diye bir şey yok dünyanın bir çok ülkesinde düşük bir bütçe ile mis gibi sistemler toplanıyor Türkiye de o iş çok zor o yüzden adamlar tabii ki sistem gereksinimi yüksek tutacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaldırır hocam, ben kaldıracağını düşünüyorum. Çok bekleyen insan var sistem gereksinimlerini üst düzey yaparlarsa o insanları unutmaları gerek, bundan dolayıda güzel bir optimizasyon yapıp sistem gereksinimlerini en azından RX570 ile low ayarlarda 60 70 FPS oynatabilecek bir şekilde ayarlarlar.
Hocam aynı mesajı sizede yazıyorum : Dostum oyun yapımcıları Türkiye şartlarını düşünecek diye bir şey yok dünyanın bir çok ülkesinde düşük bir bütçe ile mis gibi sistemler toplanıyor Türkiye de o iş çok zor o yüzden adamlar tabii ki sistem gereksinimi yüksek tutacak.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
720p low da oynarsın

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum oyun yapımcıları Türkiye şartlarını düşünecek diye bir şey yok dünyanın bir çok ülkesinde düşük bir bütçe ile mis gibi sistemler toplanıyor Türkiye de o iş çok zor o yüzden adamlar tabii ki sistem gereksinimi yüksek tutacak.

Hocam aynı mesajı sizede yazıyorum : Dostum oyun yapımcıları Türkiye şartlarını düşünecek diye bir şey yok dünyanın bir çok ülkesinde düşük bir bütçe ile mis gibi sistemler toplanıyor Türkiye de o iş çok zor o yüzden adamlar tabii ki sistem gereksinimi yüksek tutacak.
Bu yöndende evet malesef öyle, diğer ülkelerde 1.5 2K dolar euroya miss gibi RTX sistemler kurulabiliyor. Burda 2K ya apu kuramıyoruz.

Flex

80+
Öyle bir konuştunuz ki şu an bütün hype ım gitti ama doğruya doğru şimdi. Umarım 30 fps lowda olur :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bence kesin düşük ayarda oynarsın ama çok keyifli olacağını zannetmem

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Bu yöndende evet malesef öyle, diğer ülkelerde 1.5 2K dolar euroya miss gibi RTX sistemler kurulabiliyor. Burda 2K ya apu kuramıyoruz.
Yani işte bu yüzden adamların gelip düşük tutmasını bekleyemeyiz ayrıca dünyanın hiçbir yerinde ben sistem gereksinimine isyan eden bir yabancı görmedim çünkü adamlar için bu bir sorun değil.
Ayrıca işin teknik kısmı var öyle muazzam grafikleri RX570 kaldırmaz.

Ve bir çok oyunun sistem gereksinimleri İddia edilen ile genellikle aynı oluyor yada çok yakın oluyor yani pek umutlanmamak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,911
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom