Kardeşim kışın bu sistemi alabilirsin 8 kya da 3arkadaşlar ben bu kış 8000 TL ye PC tolplıcam sizce da4 nezaman gelir kaç TL olur ve özellikleri ne olur
kanka daha gelmez 8000 e sadece kasa mı yoksa monitör dahil mi ?arkadaşlar ben bu kış 8000 TL ye PC tolplıcam sizce da4 nezaman gelir kaç TL olur ve özellikleri ne olur
Dolar sağolsunKardeşim kışın bu sistemi alabilirsin 8 kya da 3![]()
kanka da-sistem 3 ü özelleiştirip alabilirisn bence en uygunu o olurmonitör dahil
sıvı soğutma monitör 1tb hdd var alırsan öneririm gayet iyimonitör dahil
3500e sıvı soğutma almaya hiç gerek yokkanka da-sistem 3 ü özelleiştirip alabilirisn bence en uygunu o olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıvı soğutma monitör 1tb HDD var alırsan öneririm gayet iyi
sonradan işlemcisini filan yükseltirse overclock yaparsa lazım olur o yüzden durur fazlası olur eksiği olmaz fiyatı için gayet iyi yani sıvı soğutmanın zararı olmaz işlemcisini değiştirdiğinde ona takar3500e sıvı soğutma almaya hiç gerek yok
aaa şimdi instagramdan baktım asgari ücretle pc toplayakmış çok yakında yazıyorabdullah abi yeni sistemin çıkmasının ardından story atmıştı bir tane daha geliyor diye. Ama 8000'e toplamaz abdullah abi uzun süredir yüksek bütçede PC toplamıyor toplayınca da satmıyor all star serisinden sistemleri filan zaten orda kullanılan modeller neredeyse hiç bir yerde satılmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3500e sıvı soğutma almaya hiç gerek yok