Neler Yeni

Sizce dolar düşermi ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,922
İsim
Hacı
Uzun vadede düşmesini beklemeyin.

MYSTIC

80+ Silver
Bence bayağı arttırıp yine bir anda düşürecekler.Ne zaman hatırlamıyorum ama bu sene dolar hızlıca 17ye yükseldi sonra çat diye 11e düşürdüler.Ayni senaryoyu bekliyorum ben
Alacaksan al yani yoksa birkaç ay sonraya kalır.(BENCE,BENİM GÖRÜŞÜM)

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Bence bayağı arttırıp yine bir anda düşürecekler.Ne zaman hatırlamıyorum ama bu sene dolar hızlıca 17ye yükseldi sonra çat diye 11e düşürdüler.Ayni senaryoyu bekliyorum ben
Onun için İstanbul'dan başlayıp adana'ya kadar yavaş yavaş tüm illeri katara satmaları lazım.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Düşmesini beklemeyin ne alacaksanız hemen alın yarın fiyatı artmış oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
isim

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
usd degilde bu gaz krizi yüzünden eur daha cok düşecek varsa evronuz degerlendirin ytd
Mesaj otomatik birleştirildi:

dedigininin oldugu zaqman usd 10 bandından 17 ye cıktı şimdi 18 bandından bir anda 30 a cıkarsa dedigin belki gerçekleşebilir ama şuanda 18 den aşagısı zor gerek bizim faiz düşürmemiz gerek fedin faiz artırması doların düşmesini engeller

no-name

80+ Silver
Mb'nın faiz arttırımı yapması imkansız gibi. Seçim kararı verildiğinde 15'e kadar düşerse şaşırmam.

Top Bottom