Alacaksan al yani yoksa birkaç ay sonraya kalır.(BENCE,BENİM GÖRÜŞÜM)Bence bayağı arttırıp yine bir anda düşürecekler.Ne zaman hatırlamıyorum ama bu sene dolar hızlıca 17ye yükseldi sonra çat diye 11e düşürdüler.Ayni senaryoyu bekliyorum ben
Maalesef öyle erkenden almazsanız daha da çok canınız sıkılır.Valla bilmiyorum ya bu fiyatları görünce canım çok sıkılıyor alma isteği gidiyor
Onun için İstanbul'dan başlayıp adana'ya kadar yavaş yavaş tüm illeri katara satmaları lazım.Bence bayağı arttırıp yine bir anda düşürecekler.Ne zaman hatırlamıyorum ama bu sene dolar hızlıca 17ye yükseldi sonra çat diye 11e düşürdüler.Ayni senaryoyu bekliyorum ben
Düşmez.Arklar pc alcam ama dolar düşermi yada artar mı bilemiyorum sizce dolar nolur
o zaman ben 5 kg domates alıyım kar ederim belkiKışın domates 50 TL olacak deniyor. Dolardan daha iyi performans gösterecek gibi.
tr yaşıyoruz ne olucagı asla belli olmuyorArklar pc alcam ama dolar düşermi yada artar mı bilemiyorum sizce dolar nolur
Hayır gerek yok.daha önce satmadan yaptılar.Simdi de aynı şeyi faizi yükselterek yaparlar.Onun için İstanbul'dan başlayıp adana'ya kadar yavaş yavaş tüm illeri katara satmaları lazım.
sanmamHayır gerek yok.daha önce satmadan yaptılar.Simdi de aynı şeyi faizi yükselterek yaparlar.
dedigininin oldugu zaqman usd 10 bandından 17 ye cıktı şimdi 18 bandından bir anda 30 a cıkarsa dedigin belki gerçekleşebilir ama şuanda 18 den aşagısı zor gerek bizim faiz düşürmemiz gerek fedin faiz artırması doların düşmesini engellerBence bayağı arttırıp yine bir anda düşürecekler.Ne zaman hatırlamıyorum ama bu sene dolar hızlıca 17ye yükseldi sonra çat diye 11e düşürdüler.Ayni senaryoyu bekliyorum ben