Neler Yeni

sizce doping hafıza alınır mı

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
yt den izle aynı şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tunahan
YouTube ta yeterince kaynak ve soru çözüm bulunuyor
Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin lütfen siz çalışıyor olabilirsiniz. Başkaları için YouTube daki içerik veya anlatım tarzı yeterli ve kişiye yönelik olmayabilir. Doping fiyatıda piyasaya göre iyi. Hem bu eğitim ile ilgili bir harcama. Bende dershaneye gittikten sonra 45 puan artmıştı sınav notum. (Liseye geçiş) ama tabi şimdi dershane pahalı. Bence alınır. YouTube çare değil

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
ben doping hafıza değil ama başka bir online eğitim platformu kullanıyordum youtubende farkı yok gibi eğer hala lisedeyseniz ebadan yararlanın hocam sorular vs. için konu anlatımlarınızde ytden bakın derim

muhtarem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
muhtar yirmialti
Yani alıp almamak konusunda bir şey diyemem herkes de aynı etkiyi göstermeyebilir. Önemli olan alıp doğru kullanmak. Ben çalışma programını yaptım ve ona uydum zaten eksiklerin konusunda yapay zeka seni yönlendiriyor ayrıca yapay zekaya soruda sorabiliyorsun. Farklı kaynaktan soru çözümü de yapıyordum orada çözemediğim soruları dopingin çözücü uygulaması var ordan gönderip video çözümlü cevabını alıyordum anlamadıysam tekrar tekrar izliyordum illa ki anlıyorsun yani hiç mi anlamadın özel ders al 10 dakikada anlarsın. Neyse lafı uzatmayalım ben sana yapabileceklerini söyledim baştada belirttiğim gibi her şey sen de bitiyor.

Top Bottom