Neler Yeni

Sizce ekran kartı fiyatları neden fırladı ve düşermi

Ekran kartı fiyatları ucuzlarmı?

• Düşer

• Düşmez

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
Aynı dert hocam bende de. Keşke vaktinde rx5500xt 8gb 2.2k iken bir sistem toplasaydım diyorum ama işte ne yaparsın.
bazen çok sinir oluyorum biliyormusun 1 500 tl kartlar pahalı geliyor ve toplayamıyordum 2800 e rx580 sistem bulmuştum ama paraı denk getirememiştim keşke bi şekilde halledip alsaydım onu kullandığım oc de hiç iyi değil baya sinirlendiriyor beni bu durum

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
bazen çok sinir oluyorum biliyormusun 1 500 TL kartlar pahalı geliyor ve toplayamıyordum 2800 e rx580 sistem bulmuştum ama paraı denk getirememiştim keşke bi şekilde halledip alsaydım onu kullandığım oc de hiç iyi değil baya sinirlendiriyor beni bu durum
etherium bi şekilde patlar ise(yüksek fiyat düşüşü) o zaman görürüm ben o 10 15 tane ekran kartı alanları onlar para kaldırrıken bizim gibi oyun oyniyan insanlar zaten az bulunan paramızla bişi yapamazken bu fiyatlarda hiçbişey yapamıyoruz.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
etherium bi şekilde patlar ise(yüksek fiyat düşüşü) o zaman görürüm ben o 10 15 tane ekran kartı alanları onlar para kaldırrıken bizim gibi oyun oyniyan insanlar zaten az bulunan paramızla bişi yapamazken bu fiyatlarda hiçbişey yapamıyoruz.
oyun onayamacan intel core 2 duo ve 9800gt ile olmuyor çünkü :(

Top Bottom