Arkadaşlar bu zamanda ekran kartları haketmediği fiyatlara satılıyor,bu yüzden düzgün kart bulamıyorum makul fiyata.Bende elimdeki kartı satmadan rami 16 yapmayı düşündüm,sizce hangi yoldan ilerlemeliyim?
Ekran kartı nedir?Arkadaşlar bu zamanda ekran kartları haketmediği fiyatlara satılıyor,bu yüzden düzgün kart bulamıyorum makul fiyata.Bende elimdeki kartı satmadan rami 16 yapmayı düşündüm,sizce hangi yoldan ilerlemeliyim?
Allah rahmet eylesin.Arkadaşlar bu zamanda ekran kartları haketmediği fiyatlara satılıyor,bu yüzden düzgün kart bulamıyorum makul fiyata.Bende elimdeki kartı satmadan rami 16 yapmayı düşündüm,sizce hangi yoldan ilerlemeliyim?
RX 560 4 GB.Rami 16 Yap kesinlikle bu devirde ihtiyaç halinde
Ekran kartın ne
16 yap geç idare eder bi kart. Piyasa düzelince değiştirirsin.RX 560 4 GB.
Ram 16 yap karti satma bence piyasa düzelince satarsın bence cünkü satacağın fiyattan daha iyi bi kart bulmak zorRX 560 4 GB.
RX 560 4 GB, ne kadara satabilirsem.Ekran kartı nedir bütçe nedir??
Bence o kartı satın.RX 560 4 GB, ne kadara satabilirsem.
Satayım da yerine ne alacağım belli değil,kartı 2.el de hep 1600-1700 lere satıyorlar.Bence o kartı satın.
1500 - 2000 arası ama bence satmayın şuanda satarsanız daha iyisini alma şansınız yok.RX 560 4 GB, ne kadara satabilirsem.