Neler Yeni

Yardım Sizce Elder Scrolls Online oynanır mı şu an?

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
@Senin Anonim @Sakin başlamak isterseniz, karakter seçimleri vb. yardımcı olurum bu arada.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Tuğra
beyler elder scrolls oyunu epic gameste bedava ben aldım

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Ben başlayacağım umarım uzun soluklu olur. Karakterleri tanıtan bir sayfa bulamadım malesef. DPS ve destek öncelikli oynamayı severim.
şöyle oyunun boş versiyonunda,
5 klas , 9 ırk var,
Yeni başlayan birisi mutlaka sizin de istediğiniz gibi 2 role uygun olmalı ve asıl karakterinin solo arenalarda iş yapabiliyor olması lazım,
oyunda full achievement yapan birisi dk oynuyordu.
klasları tanıtayım, dk, oyunun her zaman en bufflı karakteri tartışmasız en iyi tank, şu an metada da dps, hiçbir zaman iyi healer olmadı, olamaz da radikal değişiklikler olmazsa,
Sorcerer, oyunun en kolay karakteri, her rolü iyi kötü yapar, hiçbirinde en iyisi değildir, ama sürekli ilk 2de kalır.
Templar, oyunun temel healer sınıfı, hem tek başına hem healer olarak yer bulur, ofansif healer olarakta en iyisidir, tankı iş yapar.
Nightblade, oyunun assassin sınıfı, tek başına veya gruplarda iyi bir oyuncuyla genelde en iyi bireysel başarıyı gösterir, ama takıma katkısı düşük sınıftır, keza pvp kısmında da bu karakter 1vs10 yapar ama 1vs1'de daha başarısızdır.
Warden, bu temel oyuna sonradan dahil edildi, tank healer genelde oynanır, dpsi çok çok nadiren görürsünüz, pvp'de iyidir.
Seçime dönersek, mutlaka ve mutlaka, dk, sorc veya templar seçin, ırkı dark elf yapın.
çünkü bu sizin ana karakteriniz olacak, sonradan gold kasayım, başka karakter açayım vb. diyebilirsiniz.
Oyunda öğrenecek o kadar çok şey var ki basit bir karakter ile ilerlemek size avantajdır her zaman.
Dk açarsanız, başlangıçta tank öneririm,
Sorcerer açarsanız basit içeriklerde healere gerek kalmaz ve dps yapar,
Templar ise bir ara tek skill karakterdi, halen gayet iyi.
Bu arada slot alarak toplam 19 veya 20 karakter açılıyor, başlangıçta yanılmıyorsam 8 slot var.
1 dk, 1 templar, 1 sorc, 1 nb açabilir, karakterlerin skillerini de görebilirsiniz.
genele başlangıç ve iyi kötü zaman geçirdikten sonra mutlaka bir dk veya sorc gerekiyor her metada.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
şöyle oyunun boş versiyonunda,
5 klas , 9 ırk var,
Yeni başlayan birisi mutlaka sizin de istediğiniz gibi 2 role uygun olmalı ve asıl karakterinin solo arenalarda iş yapabiliyor olması lazım,
oyunda full achievement yapan birisi dk oynuyordu.
klasları tanıtayım, dk, oyunun her zaman en bufflı karakteri tartışmasız en iyi tank, şu an metada da dps, hiçbir zaman iyi healer olmadı, olamaz da radikal değişiklikler olmazsa,
Sorcerer, oyunun en kolay karakteri, her rolü iyi kötü yapar, hiçbirinde en iyisi değildir, ama sürekli ilk 2de kalır.
Templar, oyunun temel healer sınıfı, hem tek başına hem healer olarak yer bulur, ofansif healer olarakta en iyisidir, tankı iş yapar.
Nightblade, oyunun assassin sınıfı, tek başına veya gruplarda iyi bir oyuncuyla genelde en iyi bireysel başarıyı gösterir, ama takıma katkısı düşük sınıftır, keza pvp kısmında da bu karakter 1vs10 yapar ama 1vs1'de daha başarısızdır.
Warden, bu temel oyuna sonradan dahil edildi, tank healer genelde oynanır, dpsi çok çok nadiren görürsünüz, pvp'de iyidir.
Seçime dönersek, mutlaka ve mutlaka, dk, sorc veya templar seçin, ırkı dark elf yapın.
çünkü bu sizin ana karakteriniz olacak, sonradan gold kasayım, başka karakter açayım vb. diyebilirsiniz.
Oyunda öğrenecek o kadar çok şey var ki basit bir karakter ile ilerlemek size avantajdır her zaman.
Dk açarsanız, başlangıçta tank öneririm,
Sorcerer açarsanız basit içeriklerde healere gerek kalmaz ve dps yapar,
Templar ise bir ara tek skill karakterdi, halen gayet iyi.
Bu arada slot alarak toplam 19 veya 20 karakter açılıyor, başlangıçta yanılmıyorsam 8 slot var.
1 dk, 1 templar, 1 sorc, 1 nb açabilir, karakterlerin skillerini de görebilirsiniz.
genele başlangıç ve iyi kötü zaman geçirdikten sonra mutlaka bir dk veya sorc gerekiyor her metada.

Sorc ile açılışı yapayım o zaman. Neden elf önerdiniz? Grafikleri oyunu indirdiğimde inceleyeceğim ama pek tercih etmediğim ırk. Oyuna direkt etkisi olan yetenekleri var sanırım?

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Sorc ile açılışı yapayım o zaman. Neden elf önerdiniz? Grafikleri oyunu indirdiğimde inceleyeceğim ama pek tercih etmediğim ırk. Oyuna direkt etkisi olan yetenekleri var sanırım?
dark elf hem stamina, hem magicka hem de tank olarak en iyisi.
ırk ayrımları pve direkt belirgindir, daha güçsüz gözükenler ise pvpde farklı tarz oynamak isteyenler uyar.
misal yüksekten düşüp, zehir saldırılarından daha az hasar alan karakterler var.
şu an boşum isterseniz discord vs. verin bir 10-15 dk gösterebilirim detay vs.
Hatta ırkları kısaca yazayım görenlere faydası olur,
Ebonheart pact, eğer dlc yoksa bu ırktan seçilen 3 ırk ile EP tarafında pvp oynarsınız,
dark elf, stam magicka weapon damage ve spell damage olarak en yüksek statlar mana & stam havuzuna ulaşır, hepsinin toplamında. (lol= jax)
Nord, şu an en iyi tank, genel özellikleri ekstra defans bonusları,
argonian, hızlı yüzmesi gibi en gereksiz özellik ve sustain tankı.
Aldmeri dominion, EP'deki dlc kuralı geçerli yine,
Khajit, solo ve 4man'de en yüksek hasara ulaşır, sustain iyidir, benimde genel tercihim,
High elf, magicka klasmanında en güçlü hasar karakteri,
Bıcırık elf, yüksekten düşme az zehir hasarı yeme gibi ve ekstra en kısa görünen karakter olarak pvp seçimidir.
Daggerfall covenant,
Orc, tank ve it gibi koşan karakter aynı zamanda crafter olarak öne çıkar, Pvp'de hızlı koşması iş yapar. Yine dark elf kadar olmasa da iyi hasarcıdır. (lol = volibear)
Breton, healer'de en iyi seçimlerden yüksek rezistans ve recovery değerleri.
Redguard, resmen metadan dışlanmış stamina recovery karakteri.
Dlc gerektiren, imperial ( belki bunuda beleş yapıp oyuna dahil etmişlerdir bilgim yok)
Tank olarak ön çıkar, yüksek statlara ulaşır ve herhangi bir skili kullanmak için istenen değer bunda daha düşüktür %3 veya %6 olması lazım.

Son düzenleme:

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
@Senin Anonim @Sakin başlamak isterseniz, karakter seçimleri vb. yardımcı olurum bu arada.
ben başlamak istiyorum ve bu akşam başlarım gibi ya karakter olarak genelde her oyunda destek rolü healer oynarım bu oyunda önemli mi healer
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler elder scrolls oyunu epic gameste bedava ben aldım
başlama gibi bir düşünceniz var ise isterseniz oynarız da birlikte bir şeyleri çözmek adına

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
ben başlamak istiyorum ve bu akşam başlarım gibi ya karakter olarak genelde her oyunda destek rolü healer oynarım bu oyunda önemli mi healer
Mesaj otomatik birleştirildi:

başlama gibi bir düşünceniz var ise isterseniz oynarız da birlikte bir şeyleri çözmek adına
Healer başlarda sıkıcı gelebilir ama templar seçerseniz ki solo arenalarda, 4 kişi arenalarda ve 12 kişilik triallerde avantajlıdır, hem healer hem dps oynayabilir templar güzel seçimdir, keza @Sakin adlı arkadaşta templar seçebilir.
Nb önermiyorum başlangıçta ilerleyen zamanda açabilirsiniz, ikinci veya üçüncü karakter olarak.
Karakter kıyafet dizme vb. derken bu konuda templar, dk ve sorc daha başarılılar.
DK pvpde en keyifli karakterlerden birisi mesela bir diğeri nb.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
Healer başlarda sıkıcı gelebilir ama templar seçerseniz ki solo arenalarda, 4 kişi arenalarda ve 12 kişilik triallerde avantajlıdır, hem healer hem dps oynayabilir templar güzel seçimdir, keza @Sakin adlı arkadaşta templar seçebilir.
Nb önermiyorum başlangıçta ilerleyen zamanda açabilirsiniz, ikinci veya üçüncü karakter olarak.
Karakter kıyafet dizme vb. derken bu konuda templar, dk ve sorc daha başarılılar.
DK pvpde en keyifli karakterlerden birisi mesela bir diğeri nb.
ben pve oyuncusuyum pve de asla sıkılmam pvp de ise fazla vakit harcamam templar dediğiniz karakter pve konusunda nasıl eğer iyiyse o karakter ile başlarım ben

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
ben pve oyuncusuyum pve de asla sıkılmam pvp de ise fazla vakit harcamam templar dediğiniz karakter pve konusunda nasıl eğer iyiyse o karakter ile başlarım ben
tempların herhalde en iyi oynanış videosu olabilir, milletin 4 kişi tank healer dps vs. yapamadığı yeri tek başına templar ile yapan birisi ve önemli husus şu dakika sınırı 30 dakika iken 22 dakika civarı yapıyor.
Böyle bir şey oynamak istiyorsanız öneririm gayet iyidir.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
tempların herhalde en iyi oynanış videosu olabilir, milletin 4 kişi tank healer dps vs. yapamadığı yeri tek başına templar ile yapan birisi ve önemli husus şu dakika sınırı 30 dakika iken 22 dakika civarı yapıyor.
Böyle bir şey oynamak istiyorsanız öneririm gayet iyidir.
bu karakter aklıma yattı ben bununla başlarım bir arkadaş ile başlarsam eğer başta sıkıcı olacağını sanmam sonuçta bu healer değil mi ve ayrıca bu kendine mi yoksa çevresindeki kişilere de heal sağlıyor mu

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
dark elf hem stamina, hem magicka hem de tank olarak en iyisi.
ırk ayrımları pve direkt belirgindir, daha güçsüz gözükenler ise pvpde farklı tarz oynamak isteyenler uyar.
misal yüksekten düşüp, zehir saldırılarından daha az hasar alan karakterler var.
şu an boşum isterseniz discord vs. verin bir 10-15 dk gösterebilirim detay vs.
Hatta ırkları kısaca yazayım görenlere faydası olur,
Ebonheart pact, eğer dlc yoksa bu ırktan seçilen 3 ırk ile EP tarafında pvp oynarsınız,
dark elf, stam magicka weapon damage ve spell damage olarak en yüksek statlar mana & stam havuzuna ulaşır, hepsinin toplamında.
Nord, şu an en iyi tank, genel özellikleri ekstra defans bonusları,
argonian, hızlı yüzmesi gibi en gereksiz özellik ve sustain tankı.
Aldmeri dominion, EP'deki dlc kuralı geçerli yine,
Khajit, solo ve 4man'de en yüksek hasara ulaşır, sustain iyidir, benimde genel tercihim,
High elf, magicka klasmanında en güçlü hasar karakteri,
Bıcırık elf, yüksekten düşme az zehir hasarı yeme gibi ve ekstra en kısa görünen karakter olarak pvp seçimidir.
Daggerfall covenant,
Orc, tank ve it gibi koşan karakter aynı zamanda crafter olarak öne çıkar, Pvp'de hızlı koşması iş yapar. Yine dark elf kadar olmasa da iyi hasarcıdır.
Breton, healer'de en iyi seçimlerden yüksek rezistans ve recovery değerleri.
Redguard, resmen metadan dışlanmış stamina recovery karakteri.
Dlc gerektiren, imperial ( belki bunuda beleş yapıp oyuna dahil etmişlerdir bilgim yok)
Tank olarak ön çıkar, yüksek statlara ulaşır ve herhangi bir skili kullanmak için istenen değer bunda daha düşüktür %3 veya %6 olması lazım.
İş yerindeyim, teşekkür ederim. Şuan discord giremem. Hatta epeydir oyun oynamıyorum en son teamspeak kullanıyorduk. Discord hesabım bile yok :D

Kesinlikle bana en çok uyan ırk dark elf.. stam ve damage önceliğim. Söylediğiniz gibi templar'da denemeyi düşünüyorum. Şifacılar genelde çok aranan karakter.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
buda nightblade eğlenceli -troll bir arkadaş ama baya iyi- oynanış pvp videosu.
oyunun etkileşimleri ve oynanışı hakkında ufak bir fikir verebilir.

Top Bottom