Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Neden yükleme (Upload.) anlamında mı söylüyorsunuz?Hayır onunla alakası yok. Ama mail.ru gibi servislerden uzak durun.
Neden yükleme (Upload.) anlamında mı söylüyorsunuz?Hayır onunla alakası yok. Ama mail.ru gibi servislerden uzak durun.
Hayır mail.ru virüs saçan bir servis.Neden yükleme (Upload.) anlamında mı söylüyorsunuz?
Google Drive'dan bahsediyorsanız bazen indirirken yarıda kesiyor, devam ettirmiyor.Drıve der geçerim aga.
Evet ben normal şeyleride upload ediyorum sınır yok sanırım reklam felanda yok...O site Ets 2 modları ile meşhur
knk benim mavi ekran sorunu olmadı ya driver kurdum geri yükledim olmadı şuan yeri değil ama.Hayır mail.ru virüs saçan bir servis.
Ne dediğini anlamadım.knk benim mavi ekran sorunu olmadı ya driver kurdum geri yükledim olmadı şuan yeri değil ama.
knk eskiden hep sağlamindir den indirirdim hep driver kullanırdım birde medifire.Google Drive'dan bahsediyorsanız bazen indirirken yarıda kesiyor. Devam ettirmiyor.
knk mavi ekran sorunu alıyordum minidump atmayı öğretmiştin ekran kartı driver kaldır olur dedin kaldırdım yeniden yükledim olmadı.Ne dediğini anlamadım.
Ekran kartın nedir? Bir de burada konuşmayalım konuyu kirletmeyelim.knk eskiden hep sağlamindir den indirirdim hep driver kullanırdım birde medifire.
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk mavi ekran sorunu alıyordum minidump atmayı öğretmiştin ekran kartı driver kaldır olur dedin kaldırdım yeniden yükledim olmadı.
haklısın nereden konuşalım?Ekran kartın nedir? Bir de burada konuşmayalım konuyu kirletmeyelim.
Yalnız değilsin.Hayatında hiç bulut kullanmayan tek ben miyim?