En Sevdiğim Vikings - En Kaliteli Bulduğum Game Of Thrones - Bütün Dizilerden Farklı Bir Yeri Olan Dark. Fakat En İyi Dizi Bence Net Bir Şekilde LOST. Sizin de Yorumlarınızı Merak Ediyorum Dostlar.
Bu kişiden kişiye değişir.En Sevdiğim Vikings - En Kaliteli Bulduğum Game Of Thrones - Bütün Dizilerden Farklı Bir Yeri Olan Dark. Fakat En İyi Dizi Bence Net Bir Şekilde LOST. Sizin de Yorumlarınızı Merak Ediyorum Dostlar.
Prison Break ilk sezonu en iyi ilk sezondur bence. Fakat 3 ve 4 hele 5 için aynı şeyi söyleyemiyorum. Ama Michael ı izlemeyi özledimBu kişiden kişiye değişir.
Bana göre Prison Break > The 100 > Lucifer
Farklı bir bakış açısıS*x Education
6.sezon gelecek dediler. Sonra Wentworth Miller yok dedi.Prison Break ilk sezonu en iyi ilk sezondur bence. Fakat 3 ve 4 hele 5 için aynı şeyi söyleyemiyorum. Ama Michael ı izlemeyi özledim
Breaking Bad en iyi dizi olabilir belki ama Sherlock öyle değil be hocamsherlock ve breaking badden daha iyi bir dizi yok şuan dünya üzerinde
Vikings > Lost > Breaking bad > Two And A Half Man > The 100En Sevdiğim Vikings - En Kaliteli Bulduğum Game Of Thrones - Bütün Dizilerden Farklı Bir Yeri Olan Dark. Fakat En İyi Dizi Bence Net Bir Şekilde LOST. Sizin de Yorumlarınızı Merak Ediyorum Dostlar.
müzikleri mekanları senaryosu sinematografisi ve oyunculukları çok başarılı. hayatımda gördüğüm en iyi finallerden birine sahipti. şahsen breaking badden dahaçok severim sherlocku katılmıyorum bu konuda sanaBreaking Bad en iyi dizi olabilir belki ama Sherlock öyle değil be hocam
KING Ragnar !Vikings > Lost > Breaking bad > Two And A Half Man > The 100
Kişisel zevk hocam. Doğrudurmüzikleri mekanları senaryosu sinematografisi ve oyunculukları çok başarılı. hayatımda gördüğüm en iyi finallerden birine sahipti. şahsen breaking badden dahaçok severim sherlocku katılmıyorum bu konuda sana