limitSınıf?
Geometri konu değildir, matematik gibi bilim dalıdır.Hiç şüphesiz geometridir.Çünkü geometride kesin sonuç için görme lazımdır.Ama matematikte görmedendei şlem teknik ve mantıkla işlem çözülebilir.Ama çoğu matematikçi geometriyi matematikten daha çok sever oda çözemediğim bir gerçektir.Geometriyi saymadan en zorlandığın konu diye soracak olursan ise bu sefer cevabım hiç şüphesiz ayrık matematikten kümeler olacaktır.
işin içine üçgen müçgen girdimi çıkılmıyor o konudanSize göre EN zor matematik konusu?
Siz nasıl sayarsanız sayın benim için konu kalacaktır ama büyük bir dal olduğuna saygım var.Geometri konu değildir, matematik gibi bilim dalıdır.
Farkındaysanız test kitabı alırken matematik ve geometri kitapları tamamen birbirinden bağımsız.Siz nasıl sayarsanız sayın benim için konu kalacaktır ama büyük bir dal olduğuna saygım var.
Evet dediğiniz yanlış demedim zaten haklısın başkan ama benim için bir konudan farksızdır bu kendi şahsi görüşüm.Farkındaysanız test kitabı alırken matematik ve geometri kitapları tamamen birbirinden bağımsız.
Usta sen direk pes ettin kaçtınMatematiğin kendisi desem