Neler Yeni

Sizce eve nargile alınır mı öneriniz var mı

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Eve nargile almak istiyorum bi nargile için dışarı çıkmak da istemiyorum sizce nargile alınır mı aramo ve marka olarak bi öneriniz var mı

(nargileyi iyi bilenler bi öneri versin gerçek bi içici arıyorum)

Eve nargile almak istiyorum bi nargile için dışarı çıkmak da istemiyorum sizce nargile alınır mı aramo ve marka olarak bi öneriniz var mı

(nargileyi iyi bilenler bi öneri versin gerçek bi içici arıyorum)
hocam önerim yok ama size önerebileceğim en iyi şey içmemeniz olucak. benim babam da önceden bağımlıydı sonradan pişman oldu

Düşüncen için teşekkür ederimm <3 ama zaten gideceğim kadar gitmişim nolcak ki
o ''nolcak ki'' kelimesi baştan aşağıya saçmalık
emin ol dediğimi yapmazsan ileride kanser olup neredeyse nefes alamıyacak hale gelip ''keşke forumdaki arkadaşı dinleseydim'' diyeceksin, inan bana.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
emin ol dediğimi yapmazsan ileride kanser olup neredeyse nefes alamıyacak hale gelip ''keşke forumdaki arkadaşı dinleseydim'' diyeceksin, inan bana.
Yani nolcak ki derken bir şey olmaz anlamında değil zaten ölmüşüm anlamında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani nolcak ki derken bir şey olmaz anlamında değil zaten ölmüşüm anlamında
Yoksa dediğini anlıyorum elbet olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu forumda ağır nargile içicisi bulmak zordur bence
Olabilir

CupOk

80+ Bronze
Bu tütünleri içenlerin hepsi zaten ne olacağını bilerek içiyor. İçme halin kötü olur demek bişi ifade etmiyor onlara

Bu tütünleri içenlerin hepsi zaten ne olacağını bilerek içiyor. İçme halin kötü olur demek bişi ifade etmiyor onlara
ne olucağını biliyor ama ileride keşke içmeseydim diyor tıpkı babam gibi. işte aradaki fark budur

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
ne olucağını biliyor ama ileride keşke içmeseydim diyor tıpkı babam gibi. işte aradaki fark budur
Şimdi o kişiden kişiye değişebilir (sorunları olan sorunları olmadan zevk için içenler) benim sorunlarım var ve zaten canımdan olmak isteyen biriyim mesela yani

Top Bottom