hocam önerim yok ama size önerebileceğim en iyi şey içmemeniz olucak. benim babam da önceden bağımlıydı sonradan pişman olduEve nargile almak istiyorum bi nargile için dışarı çıkmak da istemiyorum sizce nargile alınır mı aramo ve marka olarak bi öneriniz var mı
(nargileyi iyi bilenler bi öneri versin gerçek bi içici arıyorum)
Düşüncen için teşekkür ederimm <3 ama zaten gideceğim kadar gitmişim nolcak kihocam önerim yok ama size önerebileceğim en iyi şey içmemeniz olucak. benim babam da önceden bağımlıydı sonradan pişman oldu
o ''nolcak ki'' kelimesi baştan aşağıya saçmalıkDüşüncen için teşekkür ederimm <3 ama zaten gideceğim kadar gitmişim nolcak ki
Yani nolcak ki derken bir şey olmaz anlamında değil zaten ölmüşüm anlamındao ''nolcak ki'' kelimesi baştan aşağıya saçmalık
emin ol dediğimi yapmazsan ileride kanser olup neredeyse nefes alamıyacak hale gelip ''keşke forumdaki arkadaşı dinleseydim'' diyeceksin, inan bana.
Yoksa dediğini anlıyorum elbet olurYani nolcak ki derken bir şey olmaz anlamında değil zaten ölmüşüm anlamında
OlabilirBu forumda ağır nargile içicisi bulmak zordur bence
Bu tütünleri içenlerin hepsi zaten ne olacağını bilerek içiyor. İçme halin kötü olur demek bişi ifade etmiyor onlarao ''nolcak ki'' kelimesi baştan aşağıya saçmalık
emin ol dediğimi yapmazsan ileride kanser olup neredeyse nefes alamıyacak hale gelip ''keşke forumdaki arkadaşı dinleseydim'' diyeceksin, inan bana.
ne olucağını biliyor ama ileride keşke içmeseydim diyor tıpkı babam gibi. işte aradaki fark budurBu tütünleri içenlerin hepsi zaten ne olacağını bilerek içiyor. İçme halin kötü olur demek bişi ifade etmiyor onlara
İçen içsin ben karışamam aklı başındaki birine. İlerde ne der kendi bileceği iş artıkne olucağını biliyor ama ileride keşke içmeseydim diyor tıpkı babam gibi. işte aradaki fark budur
Şimdi o kişiden kişiye değişebilir (sorunları olan sorunları olmadan zevk için içenler) benim sorunlarım var ve zaten canımdan olmak isteyen biriyim mesela yanine olucağını biliyor ama ileride keşke içmeseydim diyor tıpkı babam gibi. işte aradaki fark budur
Tamam senin kararın da canına da kıymasan iyi olur aslındaŞimdi o kişiden kişiye değişebilir (sorunları olan sorunları olmadan zevk için içenler) benim sorunlarım var ve zaten canımdan olmak isteyen biriyim mesela yani
Yani ne diyim diyecek bişi bulmadım. Atlatırsın umarımBöyle sevimli olduğuma bakma içten sorunlarım da var benim