Forza al eğer direksiyon setin varsa yoksa rust al he bide şey sorucam forza horizon 3 yüklemek istiyorum sistemim bu İndirsem bi sıkıntı olurmu Windows 10 home kulanıyorumRust mı almalıyım forzamı almalıyım rust oynayacaksak 2 arkadaşım forza oynayacaksak 1 arkadaşım
Ben Rust Seçerdim.Rust mı almalıyım forzamı almalıyım rust oynayacaksak 2 arkadaşım forza oynayacaksak 1 arkadaşım
Rust istemiyorsan forza alma 3 4 aya Forza horizon 5 çıkacakRust mı almalıyım forzamı almalıyım rust oynayacaksak 2 arkadaşım forza oynayacaksak 1 arkadaşım
Rust alabilirsin. Arkadaşlarınla oynamak daha zevkli olur.Rust mı almalıyım forzamı almalıyım rust oynayacaksak 2 arkadaşım forza oynayacaksak 1 arkadaşım
yazın oynamak için idealRust istemiyorsan forza alma 3 4 aya Forza horizon 5 çıkacak
Forza yakında çıkmaz herhalde diyerek 3 4 ay önce almıştım şimdide pişman oldum birazcık ama olsun en azından beklerken oynuyorum fh4yazın oynamak için ideal
ben de forza alamyıd üşünüyorum neden pişmansınızForza yakında çıkmaz herhalde diyerek 3 4 ay önce almıştım şimdide pişman oldum birazcık ama olsun en azından beklerken oynuyorum fh4
Yakında forza horizon 5 çıkacak 3 4 aya o yüzden fiyatı sanırım aynı olacakmış yine steamden alacağımben de forza alamyıd üşünüyorum neden pişmansınız