Neler Yeni

Sizce forzamı almalıyım rustmı almalıyım

semih12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
semih kekeç
Bende forza da var rustta forza 5 çıkcak bence alma rusta gelirsek ssd ve 16 GB Ram olmassa pek zevk alamasın ve arkadaş olmassa solo canın sıkılabilir

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Forza yakında çıkmaz herhalde diyerek 3 4 ay önce almıştım şimdide pişman oldum birazcık ama olsun en azından beklerken oynuyorum fh4
650tl forza horizon 5 ya da aylık 30 lira gamepasse vermek yerine indirim beklemek için alınır bence. alırsın en az 1 sene idare eder. o sırada horizon 5 indirime girerse o alınır.

_Starixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Arda
650tl forza horizon 5 ya da aylık 30 lira gamepasse vermek yerine indirim beklemek için alınır bence. alırsın en az 1 sene idare eder. o sırada horizon 5 indirime girerse o alınır.
Steamden alacağım için yine Forza horizon 4 ile aynı fiyatta olacak yüksek ihtimalle çünkü MS de fh4 ile aynı fiyatta ön sipariş fiyatı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Steamden alacağım için yine Forza horizon 4 ile aynı fiyatta olacak yüksek ihtimalle çünkü MS de fh4 ile aynı fiyatta ön sipariş fiyatı
forza horizon 4 steame geldiğinde 3 yıllık oyundu. daha güncel bir oyunda fiyat karşılaştırmak istersen microsoft flight simulatora bakabilirsin. fiyatları microsoft store ile hemen hemen aynı. forza horizon 5 de düşük fiyattan gelmeyebilir. umarım ben yanılıyorumdur ve ucuz olur ama durum bu.

_Starixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Arda
forza horizon 4 steame geldiğinde 3 yıllık oyundu. daha güncel bir oyunda fiyat karşılaştırmak istersen microsoft flight simulatora bakabilirsin. fiyatları microsoft store ile hemen hemen aynı. forza horizon 5 de düşük fiyattan gelmeyebilir. umarım ben yanılıyorumdur ve ucuz olur ama durum bu.
Steam kuru sabitledi diye hatırlıyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Steam kuru sabitledi diye hatırlıyorum
sabit kur diye bir şey yok. önerilen kur var. forza horizon 4 eski bir oyun olduğu için microsoft önerilen kurdan satışa çıkardı. flight sim yeni olduğu için güncel kurdan satışa çıkardı.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Top Bottom