Cihaz şarjza takılı miarkadaşlar ben monster abra a5 v17.2 var i5 11400h, rtx3050ti, 8 gb ram var lol de en yüksek ayalarda 150 fps normal mi sanki ekran kartı tamamını kullanmıyor gibime geliyor
evtCihaz şarjza takılı mi
şuanda musait durumda değilim yarın döenerimMsi afterburner ile kullanım yüzdelerine bakınız ve buraya ekran görüntülerini atınız.
Normal LoL ztn çok FPS veren oyun değil 3070ti li PC ile tf lerde 230 fln alıyordum elimde 3060 li laptop var 160 175 aliomevt
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanda musait durumda değilim yarın döenerim
böyle söylediğinize göre normal değil herhalde
daha yeni aldım bilgisayarı
anladım ben +200 görür diyordum amaNormal LoL ztn çok FPS veren oyun değil 3070ti li PC ile tf lerde 230 fln alıyordum elimde 3060 li laptop var 160 175 aliom
tf lere 100 den aşağı düşmüyoranladım ben +200 görür diyordum ama
bide bir şey sorucam işlemcinin de ekran kartı var onu devre dışı bıraksam perfonmans fark eder mianladım ben +200 görür diyordum ama
tf lere 100 den aşağı düşmüyor
yada biosdan sadece gpu yapsamanladım ben +200 görür diyordum ama
tf lere 100 den aşağı düşmüyor
bide bir şey sorucam işlemcinin de ekran kartı var onu devre dışı bıraksam perfonmans fark eder mi
Değerlere bakmadan net konuşmam doğru olmaz hocam, belki de normaldir.evt
şuanda musait durumda değilim yarın döenerim
böyle söylediğinize göre normal değil herhalde
daha yeni aldım bilgisayarı
asıl olan rtx kullanmalı ama neden kullanmıyorarkadaşlar pc de 2 tane ekran kartı var intel uhd olan oyunlarda %60 kullanılıyor rtx 3050 ti % 25 lerde ben bunu nasıl
8gb 3200mhz ilerde 16 çevireceğimArkadaşların dediği gibi kullanim değerlerini atman lazim dostum , rtx 3050ti o oyun icin beya iyi zaten
Bi tahminim ram boyutunun yetersiz olabilcegi ama görmek lazım .
reis sadece lol için değil ben bu pc ile yüksek sistemli oyunlarda oynayacağım ekran kartından yüksek verim almayıp %30 larda verim alırsan oynayamazsınNormal kankam normal, ayrıca lol fps gerektiren bir oyun değil. 60+ olsun yeter zaten karakter hızları sabit oyunda
MSI Afterburner'den görüntü atsanız keşke de anlasakasıl olan rtx kullanmalı ama neden kullanmıyor
Bende laptop kullanıyorum i7 5.nesilarkadaşlar ben monster abra a5 v17.2 var i5 11400h, rtx3050ti, 8 gb ram var lol de en yüksek ayalarda 150 fps normal mi sanki ekran kartı tamamını kullanmıyor gibime geliyor