Neler Yeni

Sizce güzelmi alınır mı?

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Tutar
Ram 32 yap bide ekran kartı 2K için daha iyi olur eğer 2K kullanmayacaksan ekran kartından kısabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben alırım hocam, hazır sistemlere Taksit olunca dediğin gibi vade farkı ile bu fiyatlara geliyor, keşke nakit olsa ucuzlarını düşürüp alsak ama maalesef yok
Aynen öyle hocam

Hocam kasa değilin bence bir de soğutmanızı değişin. Üstüne 2K monitör süper olur. Zaten hazır sistemler de taksitle bu fiyata geliyor. Anakart ve ramleri göremedim bir de

Şimdi gördüm hocam. İmzamdaki sistemi monitörsüz 45 bine toplamıştım. Bir bakmanızı öneririm anakart biraz fanteziye kaçtı ordan kısılabilir.
Instagram versem yardımcı olurmunuz

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Tutar
Hazır sistemler bu fiyata daha iyisini sunar parça kalitesi olarak değil özellik olarak
Hocam bi bakın isterseniz rx7800xt Amd ryzen5 7600 lü bide 6 taksit aynı paralara geliyor ayrıca bu parçaların karşılaştımalırına baktım hazır sistem değilde ile tek tek olan daha iyiydi

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Uğur Çam
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,736
İsim
Arda doğan
Hocam bi bakın isterseniz rx7800xt Amd ryzen5 7600 lü bide 6 taksit aynı paralara geliyor ayrıca bu parçaların karşılaştımalırına baktım hazır sistem değilde ile tek tek olan daha iyiydi
Taksitle evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,168
Üyeler
169,682
Son üye
cmal
Top Bottom