Sizce güzelmi bu PC?

Reaksiyon skoru
80

Hayır.

apu almanı öneririm bütçen kısıtlı
Knk gercekten kisitli ama ilerde babamin huyunu biliyorum bana bilgisayar bozulmadikca para harcamaz yani bende apu alirsam ilerde yanina ekran karti koyamam peki bu apu neden bukadar oneriliyor yani ekran kartli sisteme gore neden apu al diyorsunuz

Knk gercekten kisitli ama ilerde babamin huyunu biliyorum bana bilgisayar bozulmadikca para harcamaz yani bende apu alirsam ilerde yanina ekran karti koyamam peki bu apu neden bukadar oneriliyor yani ekran kartli sisteme gore neden apu al diyorsunuz
çünkü süşük bütçede ekran kartlı pc aldığında kötü oluyorapu 2 katı fps veriyor

çünkü süşük bütçede ekran kartlı PC aldığında kötü oluyorapu 2 katı fps veriyor
Apu işlemcinin ekran kartimi oluyor peki guzel ekran kartli yetecek bir sistem onerin varmı mesela rx570 yada 550 ve i39100f li bir sistem

Sistem çok iyi değil. :) O kadar etmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apu işlemcinin ekran kartimi oluyor peki guzel ekran kartli yetecek bir sistem onerin varmı mesela rx570 yada 550 ve i39100f li bir sistem
Apu işlemcinin içinde ekran kartı da oluyor. Yani birleşik geliyor gibi bir şey. 3400g alırsan rx550'den daha iyi bile FPS alabilirsin.

apu işlemcinin içinde grafik çekirdeği vardır buda 2 yıl götürür mesela r5 3400g sistem alsan 1660s tabalirsin ilerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,455
Üyeler
189,268
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri