Neler Yeni

Sizce Hangi Bluetooth Kulaklık daha iyi

Bütçe
600
Arkadaşlar merhaba akşam saat 5 gibi https://www.hepsiburada.com/anker-s...h-p-HBCV00000SOH2C?url_src=and-product-detail bu kulaklığı aldım
Şimdi tekrar bakarken bu kulaklığı gördüm sizce siparişimi iptal edip 2.linkteki ürünümü almalıyım yoksa 1.üründe iyi midir? aralarındaki farklar nelerdir https://www.hepsiburada.com/soundpe...PL?magaza=mozambee&url_src=and-product-detail
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatına değmesini istiyorum hangisi iyidir ilk siparişi iptal etmeme gerek varmı

BabaVoss7

80+ Silver
Freebuds se alıp geçeydin kral be

• Konu Sahibi Konu Sahibi

BabaVoss7

80+ Silver
Bence mavi olanda fena değil bende beyaz var ama benim için çok önemli değil açıkçası. Siyah olmadıkça pekte anlamı yok bebim için. Birçok videoda tavsiye edilen bir model bencede oldukça kaliteli. 4. Bluetooth kulaklığım. Önceden qcy ve haylou denedim. Nerdeyse hepsini birer yıl kullandım diyebilir. Genel olarak bu ürünler batarya sıkıntı oluyor. Bir yıldan sonra hemen bitmeye başlıyor. Son kulaklığım haylouda durduk yere birbirine bağlanmamaya başladı. Garanti arıyosun yok açıkçası. Bu en azından Huawei danışabileceğiniz yerler var yani. Biri kayboldu diyelim tek olarak tekrarda alabiliyosunuz. Bence buda önemli.
Ses olarak ciddwn kaliteli özellikle baslar çok iyi diyebilirim. Bas anlayışınıza göre değişir tabi ama diğer kullandıklarımda çok çok daha iyi şahsen. Kulaküstü kulaklık performansı beklemeyin ilk ise eğer. Se modeli daha çok yarı kulakiçi gibi. Silikon şekli garip ama bence çok mantıklı.hem dış sesi kesiyor hemde kulağı yormuyor. Hemde kulakta tutunabiliyor. Şahsen ben tavsiye ederim..
Linkteki ürünleri bende düşünmüştüm ama dediğim gibi bu markayı tercih ettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence mavi olanda fena değil bende beyaz var ama benim için çok önemli değil açıkçası. Siyah olmadıkça pekte anlamı yok bebim için. Birçok videoda tavsiye edilen bir model bencede oldukça kaliteli. 4. Bluetooth kulaklığım. Önceden qcy ve haylou denedim. Nerdeyse hepsini birer yıl kullandım diyebilir. Genel olarak bu ürünler batarya sıkıntı oluyor. Bir yıldan sonra hemen bitmeye başlıyor. Son kulaklığım haylouda durduk yere birbirine bağlanmamaya başladı. Garanti arıyosun yok açıkçası. Bu en azından Huawei danışabileceğiniz yerler var yani. Biri kayboldu diyelim tek olarak tekrarda alabiliyosunuz. Bence buda önemli.
Ses olarak ciddwn kaliteli özellikle baslar çok iyi diyebilirim. Bas anlayışınıza göre değişir tabi ama diğer kullandıklarımda çok çok daha iyi şahsen. Kulaküstü kulaklık performansı beklemeyin ilk ise eğer. Se modeli daha çok yarı kulakiçi gibi. Silikon şekli garip ama bence çok mantıklı.hem dış sesi kesiyor hemde kulağı yormuyor. Hemde kulakta tutunabiliyor. Şahsen ben tavsiye ederim..
Linkteki ürünleri bende düşünmüştüm ama dediğim gibi bu markayı tercih ettim
Hocam maalesef siparişi iptal etmeye yetişemedim faturam oluşturuldu Anker SoundCore R100 modelini bi denemek istiyorum duruma göre bakarım artık sizede teşekkür ederim

Top Bottom