Iki kulakliktan hangisini tercih etmeliyim?

ht05 çok iyi bir kulaklık onu alacaktım son anda t13 anc aldım. Memnunum şuan. Telefon ile görüşmelerde de sesim çok iyi anlaşılıyor denildi. Sesime odaklanılıyormuş
T13 de 400 tl ye geliyor, ikisi arasındayım, 200 tl farka değer mi diye düşündüm

bende 499a aldım ht05 699 idi. Hepsiburadadan. Ama perşembe günü a101e de t13 anc 479a geliyor.

ht05 çok iyi bir kulaklık onu alacaktım son anda t13 anc aldım. Memnunum şuan. Telefon ile görüşmelerde de sesim çok iyi anlaşılıyor denildi. Sesime odaklanılıyormuş
T13 anc de dip ses olduğu yazılmış birkaç yerde. Böyle bir sorun var mı film dizi izlerken rahatsız ediyor da beni eğer varsa almayayım.

T13 anc de dip ses olduğu yazılmış birkaç yerde. Böyle bir sorun var mı film dizi izlerken rahatsız ediyor da beni eğer varsa almayayım.
dizi film izlemedim ama ytde bolca video izlediğimde bir sorunla karşılaşmadım. Ama belki dediğiniz anc on off veya şeffaflıktan dolayı olabilir.

Hocam merhaba, şuan HB kamyasi ve Nays kampanyalarını birleştirerek 600 TL ye geliyor, abence güzel bir fiyat gibi ama sence daha ucuza bulabilir miyim?
HT05'i takip edin ve fiyat 600 TL civarına düşüyor n11'de. Üstüne kupon da kullanırsınız bir de nays falan yaparsınız bayağı uygun olur 500 gibi bir fiyata alırsınız belki.

ben T13 ü tercih ederdim şahsen

HT05'i takip edin ve fiyat 600 TL civarına düşüyor n11'de. Üstüne kupon da kullanırsınız bir de nays falan yaparsınız bayağı uygun olur 500 gibi bir fiyata alırsınız belki.
Dün aldım, 550 ye geldi. Teşekkürler, yarın gelecek:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,272
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri