Kesinlikle iyi performansa sahip ve çok güzel bir ekran kartı modeli Sapphire Pure ama Bence 32K'da etmez 9070 ilk çıktıkları zaman 33K'ya mı ne 9070XT Pure satılıyorduarkadaşlar merhabalar ben tamamen beyaz bir sistem topladım çoğu şeyi tamam sadece soğutucu ve ekran kartına karar veremedim sizden ricam öneri vermeniz aklımda 9070 pure modeli var fakat 32k o karta verilir mi taksitle alıcağım için satan yerlerde fazla vade farkı koyuyor başka ne tür kart alabilirim
ne alınmalı sizce düşmesini beklemelimiyimKesinlikle iyi performansa sahip ve çok güzel bir ekran kartı modeli Sapphire Pure ama Bence 32K'da etmez 9070 ilk çıktıkları zaman 33K'ya mı ne 9070XT Pure satılıyordu
Bence ekran kartı güzel ama ben şahsen 9070'e 33K vermem
Yani Stoklar geldikten Sonra Max 35-37K falan olur yani 32k'ya 9070 almak yerine 3-5 K verip 9070XT almak çok daha mantıklı ve zaten Max 5 K fazla olur geçmez ortalama 3K falan fazla verirsin bencene alınmalı sizce düşmesini beklemelimiyim
beyaz modellerinden hangisini tercih edersiniz ben pure alıcam sizceYani Stoklar geldikten Sonra Max 35-37K falan olur yani 32k'ya 9070 almak yerine 3-5 K verip 9070XT almak çok daha mantıklı ve zaten Max 5 K fazla olur geçmez ortalama 3K falan fazla verirsin bence
Kısaca 9070XT alırdım ben şahsen Arada ki fiyat farkı 7-10K değilse
Tabi iki Püre bana Kalırsa AMD Tarafında Kesinlikle En Güzel gözüken kart Yeston Ama o türkiyede satılmıyor Her neyse Beyaz Kart olarak ise En iysi Sapphire Pure'dir ayrıca kalın olduğu için daha Prime hissettiriyor XFX veya Powercolor Helhound Gibi İnce Ucuz Mal gibi değil püre Ağır ve Güzeldirbeyaz modellerinden hangisini tercih edersiniz ben pure alıcam sizce
sağ olun indirimde almayı düşünüyorum tabi girerseTabi iki Püre bana Kalırsa AMD Tarafında Kesinlikle En Güzel gözüken kart Yeston Ama o türkiyede satılmıyor Her neyse Beyaz Kart olarak ise En iysi Sapphire Pure'dir ayrıca kalın olduğu için daha Prime hissettiriyor XFX veya Powercolor Helhound Gibi İnce Ucuz Mal gibi değil püre Ağır ve Güzeldir
He bu model'de Arka backplate ki açıklığı beğenmedim Sadece Yoksa çok güzel kart