Neler Yeni

Yardım Sizce hangi internet sağlayıcını seçmeliyim ?

Ape1995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alperen
Arkadaşlar merhaba şu an ttelekom kullanıyorum istanbul pendik’te yaşıyorum maalesef altyapım vdsl fiber yok. Şu an internetim 16mbps olmasına rağmen 14 down 4 upload ping 15 civarı alıyorum. Altyapım iyi. Paketimi yükselticem ama tt nin fiyatı yüksek en az 5 upload alabileceğim bir paketle mileni,netspeed,turknet gibilerine geçmeyi düşünüyorum kullanan varsa bu firmaların sıkıntıları vs. varsa fikirlerini söylerse, yardımcı olursa sevinirim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar merhaba şu an ttelekom kullanıyorum istanbul pendik’te yaşıyorum maalesef altyapım vdsl fiber yok. Şu an internetim 16mbps olmasına rağmen 14 down 4 upload ping 15 civarı alıyorum. Altyapım iyi. Paketimi yükselticem ama tt nin fiyatı yüksek en az 5 upload alabileceğim bir paketle mileni,netspeed,turknet gibilerine geçmeyi düşünüyorum kullanan varsa bu firmaların sıkıntıları vs. varsa fikirlerini söylerse, yardımcı olursa sevinirim.
Pendik fiber altyapı vardı diye biliyorum. Ücra bir yer değil ne de olsa. Millenicom altyapısından sorgu alıp ekran görüntüsünü paylaşır mısın?

Ape1995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pendik fiber altyapı vardı diye biliyorum. Ücra bir yer değil ne de olsa. Millenicom altyapısından sorgu alıp ekran görüntüsünü paylaşır mısın?
Maalesef hocam pendik’in merkezinde oturuyorum merkez kısımlarında hala fiber yok kurtköy taraflarında var
Düzeltme: ama galiba mileni de fiber var anlamadım türk telekom ve süperonline a sorduğumda fiber yok demişti

Ekler

• 3E7B8BAF-8EA6-4045-AF74-18686F8A1F6D.png
    3E7B8BAF-8EA6-4045-AF74-18686F8A1F6D.png
    119 KB · Hit: 43

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Millenicom

XeaveN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Bural
fiber yok kablosuz internet 25 download alıyorum (superonline) bi bak derim.

aliozkanca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali Özkanca
Ucuz olarak ve yüksek indirme için TÜRKNET ve MİLLEN tavsiye ederim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Millenicom'a yeni geçtim ve memnun değilim

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Maalesef hocam pendik’in merkezinde oturuyorum merkez kısımlarında hala fiber yok kurtköy taraflarında var
Düzeltme: ama galiba mileni de fiber var anlamadım türk telekom ve süperonline a sorduğumda fiber yok demişti
E işte Hipernet var. Bu demektir ki Fiber de var. Millenicom ile görüşün. 100mbps paketi hakkında bilgi alın. WhatsApp hattı var. 2 dk içinde temsilciye bağlanıp gerekli sorguları yaptırabilirsin.

Ekstra soruların olursa mesaj atabilirsin yardımcı olurum.

Ape1995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alperen
net millenicom diyebilirim şu sıra tabi ileride ne olucağı belli olmaz ancak TT nin fahiş fiyatlarından kurtulmak için taahhütün bitrmesine 2 gün kala aradım 1 gün kala başvuru yaptım hiçbir sıkıntı olmadan kesinti olmadan 2 dakikada sıkıntısız geçiş yaptım üstüne bu forumdan birinin koduylada ikimiz 1 ay interneti bedavaya kullandık belki sende tercih edersin. kodum :) D28F00E6 (kişiyi söylüyorlar ömer derlerse tamamdır :) ve de hiç zorlamıyorlar almamak için söylediğim an hemen kodu istediler benden arada almamak için zorluyorlar diye bir şey görmüştüm bende olmadı müşteri hizmetleride şahsen baya kaliteli ve saygılı) sorun olursa seve seve cevaplarım KOD: D28F00E6
E işte Hipernet var. Bu demektir ki Fiber de var. Millenicom ile görüşün. 100mbps paketi hakkında bilgi alın. WhatsApp hattı var. 2 dk içinde temsilciye bağlanıp gerekli sorguları yaptırabilirsin.

Ekstra soruların olursa mesaj atabilirsin yardımcı olurum.
Teşekkür ederim ikinize de daha 1.5 ayım var taahhütümün bitmesine bir şu fiber olayını sorucam sıkıntı yaşarsam ikinize de ulaşırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom'a yeni geçtim ve memnun değilim
Neden hocam çoğunluk milleniyi öneriyor da ne gibi sıkıntı yaşıyorsunuz ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Teşekkür ederim ikinize de daha 1.5 ayım var taahhütümün bitmesine bir şu fiber olayını sorucam sıkıntı yaşarsam ikinize de ulaşırım

Hocam kesinti internet hızı 1mbps download alıyorum altyapım 60 destekliyor Max 30 gördüm.

KraileaS

80+
5 gün önce bende araştırıyodum türknet e başvurdum çok hızlı hemen ertesi gün gelip bağladılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever

Taahhütünde bir kısmını karşılıyorlar son faturanı yolluyorsun faturana yansıtıyorlar haberin olsun :) Esenlerde yaşıyorum altyapı sorguladığımda değerler aşağıda 35 lik interneti kullanıyorum kendileri de bana bunu önerdiler test ettiğimde bu değerlerde 32 ve 5 nin altına düştüğünü görmedim oyunlarda filmlerde sıkıntı yaşamadım 3-4 kişilik aile için yeterli bir düzeyde olduğunu düşünüyorum.

Ekler

• screenshotAtUploadCC_1615029053457.png
    screenshotAtUploadCC_1615029053457.png
    83.9 KB · Hit: 26
  • screenshotAtUploadCC_1615029053458.png
    screenshotAtUploadCC_1615029053458.png
    13.9 KB · Hit: 34
Top Bottom