Neler Yeni

Sizce Hangi Kulaklık

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595

Yönlendiriliyor

forum.pchocasi.com.tr
forum.pchocasi.com.tr

Yönlendiriliyor

forum.pchocasi.com.tr
forum.pchocasi.com.tr

Sizce Hangisi veya Daha İyi Bi Kulaklık Önerisi Olan Varsa Atabilirmi Maks 800 tl Bitce Fujim Olan Model Kuponla 560 a Gelior Fujinin tipi Daha Cok Hosuma Gitti ama Kararsiz Kaldim Sizce Hangisi daha Iyi Bi Kulaklık Ve Corsair In Garanti Konusunda Avantajı Var Diyolar

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata

Yönlendiriliyor

forum.pchocasi.com.tr
forum.pchocasi.com.tr

Yönlendiriliyor

forum.pchocasi.com.tr
forum.pchocasi.com.tr

Sizce Hangisi veya Daha İyi Bi Kulaklık Önerisi Olan Varsa Atabilirmi Maks 800 TL Bitce Fujim Olan Model Kuponla 560 a Gelior Fujinin tipi Daha Cok Hosuma Gitti ama Kararsiz Kaldim Sizce Hangisi daha Iyi Bi Kulaklık Ve Corsair In Garanti Konusunda Avantajı Var Diyolar
Maksimum ne kadar arttırabilirsiniz ?

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
sadetdin yaman

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
void elite güzel fujin de f/p ben olsam void elite tercih ederdim windowstan 7.1 kurarsın
Voide elitin eksi yanları 5 sene önce çıktı tasarımı fujinin daha güzel ve kumaş ped olduğundan ses kaçırır gibime geliyo ama fujininde eksi yanları var bide şey sorucam bu ürünün 5 tane modeli var bu sinerjide satılan modelin piyasa degeri ne kadar acaba

sefilihtiyar

80+ Bronze

Yönlendiriliyor

forum.pchocasi.com.tr
forum.pchocasi.com.tr

Yönlendiriliyor

forum.pchocasi.com.tr
forum.pchocasi.com.tr

Sizce Hangisi veya Daha İyi Bi Kulaklık Önerisi Olan Varsa Atabilirmi Maks 800 TL Bitce Fujim Olan Model Kuponla 560 a Gelior Fujinin tipi Daha Cok Hosuma Gitti ama Kararsiz Kaldim Sizce Hangisi daha Iyi Bi Kulaklık Ve Corsair In Garanti Konusunda Avantajı Var Diyolar
hocam fujini bazıları öneriyor bazıları önermiyor genelde. sevdiyseniz araştırın incelemelerine bakın ona göre alın derim. 2. attıgınız kulaklıgı pek duymamıştım ama tasarımı bana göre kötü. yani tasarıma önem veriyorsanız bence o modele bakmayın tabi bana göre öyle. onun dışında bildiğim ch321 gamenote h2002d mpow air se kulaklıkları var. Bunları baya bi araştırmıştım ve çoğu kişi memnundu.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fujini bazıları öneriyor bazıları önermiyor genelde. sevdiyseniz araştırın incelemelerine bakın ona göre alın derim. 2. attıgınız kulaklıgı pek duymamıştım ama tasarımı bana göre kötü. yani tasarıma önem veriyorsanız bence o modele bakmayın tabi bana göre öyle. onun dışında bildiğim ch321 gamenote h2002d mpow air se kulaklıkları var. Bunları baya bi araştırmıştım ve çoğu kişi memnundu.
Zaten aklımi karıştıran en büyük unsur tasarım fujinin tasarımı çok güzel

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595

sefilihtiyar

80+ Bronze
Zaten aklımi karıştıran en büyük unsur tasarım fujinin tasarımı çok güzel
reis tasarıma bence çok takma. Mesela bende tasarıma önem veriyordum gittim rgb kulaklık aldım sonra da hiç dikkatimi çekmedi yani ilgilenmedim. zaten kullandığında tasarım için kullanmıyorsun kalite için kullanıyorsun. elbette sade bir şey alma ama tasarımı çok güzel olup da kötü bir marka alma. dikkat ettiysen bazı ucuz markaların tasarımları çok güzel oluyor insan almak istiyor ama 1-2 aya kırılıyor. biraz uzun konustum kb

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
reis tasarıma bence çok takma. Mesela bende tasarıma önem veriyordum gittim rgb kulaklık aldım sonra da hiç dikkatimi çekmedi yani ilgilenmedim. zaten kullandığında tasarım için kullanmıyorsun kalite için kullanıyorsun. elbette sade bir şey alma ama tasarımı çok güzel olup da kötü bir marka alma. dikkat ettiysen bazı ucuz markaların tasarımları çok güzel oluyor insan almak istiyor ama 1-2 aya kırılıyor. biraz uzun konustum kb
Evet mesela bim pirhana 😀 dediginde dogru dusununce full tasarjma odak veriyo ucuz firmalar ama fujinide com övdüler be youtuber'lar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom