Sizce hangi monitörü almalıyım?

Her daldan monitör paylaşmışsınız. Ne için kullanacağınızı ve bütçenizi belirtin. Eğer oyun içinse hikayeli mi yoksa rekabetçi ağırlıklı mı onu da belirtin.
Hocam oyun da oynarım dizi falanda seyrediyorum oyun olarak nadiren valo cs oynarım onun dışında hep hikayeli oyunlar oynuyorum. Genelde hep şu işi yaparım diyemiyorum o yüzden kafam karışık biraz tavsiyeni bekliyorum.

Hocam oyun da oynarım dizi falanda seyrediyorum oyun olarak nadiren valo cs oynarım onun dışında hep hikayeli oyunlar oynuyorum. Genelde hep şu işi yaparım diyemiyorum o yüzden kafam karışık biraz tavsiyeni bekliyorum.
Max bütçe ve çözünürlüğü de belirtin.

Max bütçe ve çözünürlüğü de belirtin.
Hocam ekran kartım 1660 süper işlemci ryzen 5 1600 af 2k kaldırmaz bu yüzden 1080p ve 27 inç monitör düşünüyorum bütçe 6000 civarı biraz esneme payımda var.

Hocam son olarak ikisi arasında seçim yapcak olsan hangisini seçersin? Linkini eklediğim üründe hoparlörde var çünkü

Bu modelin 24inç versiyonu görüntü kalitesi bakımından iyiydi ama panel sorunluydu. 27inç versiyonunun da keza benzer olması muhtemel. Ayrıca eski bir model 27g42e daha mantıklı. İleride ayrıyeten hoparlör alırsınız. Monitörlerde ki hoparlörler aşırı kötü oluyor. Sadece ses versin diye varlar yani. Keyif vermez.

Bu modelin 24inç versiyonu görüntü kalitesi bakımından iyiydi ama panel sorunluydu. 27inç versiyonunun da keza benzer olması muhtemel. Ayrıca eski bir model 27g42e daha mantıklı. İleride ayrıyeten hoparlör alırsınız. Monitörlerde ki hoparlörler aşırı kötü oluyor. Sadece ses versin diye varlar yani. Keyif vermez.
Hocam sağolun sayenizde kararımı verdim dediğiniz monitörü alacağım.

Geri