Neler Yeni

Sizce hangi monitörü almalıyım?

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Merhaba,
Yakın zamanda 144 veya 165 HZ bir monitör satın alacağım.
Aklımda üç tane alternatif var hangisini tavsiye edersiniz? Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve zamanımın çoğunu Photoshop, Illustrator gibi programlar için harcıyorum. Görüntüsü de iyi olursa çok güzel olur. Bu dördü arasından Asus Tufların görüntülerini çok beğeniyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Alternatifler şunlar;

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence ViewSonic XG2405 daha mantıklı gibi.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Hocam valla ben de kafayı ona taktım şu an çok güzel duruyor :D
Hem İPS panel hem tasarımı hoş hem fiyatı diğerlerine nazaran biraz daha uygun. Alınabilirlik için bence de güzel duruyor zaten..

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem İPS panel hem tasarımı hoş hem fiyatı diğerlerine nazaran biraz daha uygun. Alınabilirlik için bence de güzel duruyor zaten..
Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için umarım aldığımda da yazarım bu konuya. Keyifli geceler :)

rohatken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Rohat Can
AOC 24g2u kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir model. Ve görünüsü de çok güzel. IPS ekran aynı zamanda. Ama diğerlerine göre bu kadar fiyat farkına değmeyebilir. Viewsonic iyi gibi. Şimdiden hayırlı olsun.

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AOC 24g2u kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir model. Ve görünüsü de çok güzel. IPS ekran aynı zamanda. Ama diğerlerine göre bu kadar fiyat farkına değmeyebilir. Viewsonic iyi gibi. Şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim. Aslında bundan iki ay önce AOC 24G2U alacaktım ve fiyatı da bu civarlardaydı ancak beklemeyi tercih ettim. Umarım memnun kalırım :)

Top Bottom