Sizce Hangi Notebook'u Alayım?

Azex

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000.65000
Game Garaj Slayer X7T-5070 C3 / Asus TUF Gaming F16 FX608JMR-RV024 / MSI Katana 17 B13VFK-872XTR / MSI Pulse 16 AI C1VFKG-212XTR

1) Aralarından en F/P Slayer gibi gözüküyor. Fakat Game Garaj insanı şüpheleniyor piyasada yeni ve güvenebilir miyim bilmiyorum ne düşünüyorsunuz? garantici bir insanım ve kullandığım elektronik eşyaları uzun yıllar tüketirim. Şuan bu yazıyı 9 yıllık bir MSI dan yazıyorum :)

2) Aralarından en pahalı olanlar Asus TUF ve Slayer fakat bütçemin en son limiti onlar. Mümkün olduğunca en pahalıyı zorlamak istemiyorum. Amacım hem kütüphane/okul/ev ortamında kullanabileceğim ve oyun açısından beni tatmin edecek bir makine almak. Evet en iyi donanıma sahip laptop slayer listede fakat onu tercih etmek için gözle görülür sağlam bir fark atması lazım diğerlerine. 5-10 fps fazla olsun diye 6-7k vermek istemiyorum.

3) Gelecekçi ve Garanticiyim. Elimdeki laptoptan dolayı oynayamadığım ve kaçırdığım çok nesil oyun var. Bu yüzden hata yapıp neslinin son zamanlarına yaklaşmış bir ürün almak istemiyorum. Alacağım laptop günümüz oyunlarını ve gelecekte çıkacak oyunlarını kaliteli şekilde oynatmalı. Aynı zamanda malzeme kalitesi/Kronik sorunlar/Teknik Servis konusunda alacağım markaya güvenmek istiyorum. Beni yarı yolda bırakacak bir ürün kesinlikle istemem.

Bu tercihler ışığında sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu arada listede olmayan fakat bu fiyatlar aralığında önereceğiniz bir ürün varsa da tavsiye edebilirsiniz.

Geri