Neler Yeni

Yardım Sizce hangi ram daha iyi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Corsair ramler sanırım LPX çiplerden dolayı pek önerilmiyor. Crucial daha iyi bir seçim olacaktır.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Corsair ramler sanırım LPX çiplerden dolayı pek önerilmiyor. Crucial daha iyi bir seçim olacaktır.
LPX diye bir çip yok, o bir RAM modeli. Daha LPX'in ne olduğunu bile bilmeden Crucial daha iyi diyorsun, muhtemelen sağdan soldan duydun Curcuna Basilisk alınız laflarını.

Vengeance RGB PRO'yu önermiyorum çünkü aşırı yüksek boyutu var. Hava soğutma takacaksan çarpabilir, üste sıvı soğutma takacaksan çarpabilir. Alacaksan Vengeance PRO SL al, daha küçük boyutlusu.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LPX diye bir çip yok, o bir RAM modeli. Daha LPX'in ne olduğunu bile bilmeden Crucial daha iyi diyorsun, muhtemelen sağdan soldan duydun Curcuna Basilisk alınız laflarını.

Vengeance RGB PRO'yu önermiyorum çünkü aşırı yüksek boyutu var. Hava soğutma takacaksan çarpabilir, üste sıvı soğutma takacaksan çarpabilir. Alacaksan Vengeance PRO SL al, daha küçük boyutlusu.
Eyw reis zaten ondan da daha ucuz

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Bende bu ramlar var ben gayet memnunum isterseniz bakabilirsiniz

Ekler

• Screenshot_20210616-043621_Chrome.jpg
    Screenshot_20210616-043621_Chrome.jpg
    370.2 KB · Hit: 35

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)

kamyoncu36

80+ Bronze
PRO SL daha iyidir.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan

Knk şu cl18, cl16 fln önemli mi şeyler onlar ne işe yarıyor o konu hakkında bilgisizim de

Top Bottom