- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben kendim özelleştirerek yapıyorum hocamÖyle hazır sistemler yok. Bütçeni söyle en uygun sistemi önerelim.
ben kendim özelleştirerek yapıyorum hocamÖyle hazır sistemler yok. Bütçeni söyle en uygun sistemi önerelim.
Hazır sistemde de özelleştirme yapabiliyorsunuzben kendim özelleştirerek yapıyorum hocam
hocam suan 2 si arasinda kaldım sadece hazir sistem önermenize gerek yok yaniHazır sistemde de özelleştirme yapabiliyorsunuz
2. el mi alıyorsun?hocam suan 2 si arasinda kaldım sadece hazir sistem önermenize gerek yok yani
hayir 1. el2. el mi alıyorsun?
Aga söylesene bütçeni öyle hazır sistem yok diyorum yani kazıklandığını biliyorum yardım etmeye çalışıyorumhayir 1. el
hocam diyorum zaten sistem öyle değil normalde ben özelleştir yaparak parçalarını değiştim sadeceAga söylesene bütçeni öyle hazır sistem yok diyorum yani kazıklandığını biliyorum yardım etmeye çalışıyorum
O zaman yapma 5600x performans farkına değmezhocam diyorum zaten sistem öyle değil normalde ben özelleştir yaparak parçalarını değiştim sadece
Hayır aşırı saçma bir harcama olur. Kule tipi yeterli. 120mm sıvı soğutma ne olursa olsun alınmaz.240 mm sıvı soğutucu al . Hatta 120mm bile yeterli olur ama sen 240 al
5600 rtx 4060 daha iyi bir seçenek miO zaman yapma 5600x performans farkına değmez
Bütçen ne5600 rtx 4060 daha iyi bir seçenek mi
23 e cıkarım en fazlaBütçen ne
Yoo benim kuzende 5600x + 120mm sıvı soğutma var mis gibi soğutuyor fakat estetik görüntü falan önemli deilse kule tipide olur neden olmasınHayır aşırı saçma bir harcama olur. Kule tipi yeterli. 120mm sıvı soğutma ne olursa olsun alınmaz.