- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya yeni corrolla test etmiştim ama biraz fazla mi bağırıyor motor yani içeriye ses geliyordu ben test ettiğimde rahatsız ediyordu egerki clioda öyleyse clio yı direk kararlarımdan elerimCVT şanzımanda vites oranı yoktur varmış gibi davranır. Atıyorum sözde 6. oranda giderken dip gaz yaptınız devir aniden yükselir ve hep öyle kalır bu sayede hep sözde 6. oranda gidersiniz ama yeni CVTler baya gelişti bildiğimiz şanzımanlar gibi çalışmaya başladı oran taklitlerini güzel yapıyorlar ama güç iletimindeki kaybı çok fazla bu arada yokuşta tıkanacaksa 1.4 atmosferikler tıkanır torkları düşük ve o torku verdiği aralık daha az verdiği devirler ise üst devirler. Clioda galiba cvt 90hp edc 100hp.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide şimdi baktım dediğim clionun tork u 142 i20 nin 134 Rio onun133,4CVT şanzımanda vites oranı yoktur varmış gibi davranır. Atıyorum sözde 6. oranda giderken dip gaz yaptınız devir aniden yükselir ve hep öyle kalır bu sayede hep sözde 6. oranda gidersiniz ama yeni CVTler baya gelişti bildiğimiz şanzımanlar gibi çalışmaya başladı oran taklitlerini güzel yapıyorlar ama güç iletimindeki kaybı çok fazla bu arada yokuşta tıkanacaksa 1.4 atmosferikler tıkanır torkları düşük ve o torku verdiği aralık daha az verdiği devirler ise üst devirler. Clioda galiba cvt 90hp edc 100hp.
Son düzenleme: