Öneri Sizce hangi sunduğum araba alınabilir

CVT şanzımanda vites oranı yoktur varmış gibi davranır. Atıyorum sözde 6. oranda giderken dip gaz yaptınız devir aniden yükselir ve hep öyle kalır bu sayede hep sözde 6. oranda gidersiniz ama yeni CVTler baya gelişti bildiğimiz şanzımanlar gibi çalışmaya başladı oran taklitlerini güzel yapıyorlar ama güç iletimindeki kaybı çok fazla bu arada yokuşta tıkanacaksa 1.4 atmosferikler tıkanır torkları düşük ve o torku verdiği aralık daha az verdiği devirler ise üst devirler. Clioda galiba cvt 90hp edc 100hp.
Ya yeni corrolla test etmiştim ama biraz fazla mi bağırıyor motor yani içeriye ses geliyordu ben test ettiğimde rahatsız ediyordu egerki clioda öyleyse clio yı direk kararlarımdan elerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CVT şanzımanda vites oranı yoktur varmış gibi davranır. Atıyorum sözde 6. oranda giderken dip gaz yaptınız devir aniden yükselir ve hep öyle kalır bu sayede hep sözde 6. oranda gidersiniz ama yeni CVTler baya gelişti bildiğimiz şanzımanlar gibi çalışmaya başladı oran taklitlerini güzel yapıyorlar ama güç iletimindeki kaybı çok fazla bu arada yokuşta tıkanacaksa 1.4 atmosferikler tıkanır torkları düşük ve o torku verdiği aralık daha az verdiği devirler ise üst devirler. Clioda galiba cvt 90hp edc 100hp.
Bide şimdi baktım dediğim clionun tork u 142 i20 nin 134 Rio onun133,4

Son düzenleme:
Kia Rio 2021 prestige 1.4l otomatik 247.000TL
Hyundai i20 style veyatta style plus 1.4mpi otomatik fiyatları pakete gore olacağından yazmadım
Renault clio touch 1.0tce otomatik 265.000TL
Yada sizin onere bileceginiz araç varsa söyle bilirsiniz ama 270bin tlnin altında olursa sevinirim ve bayan kullanacagindan dolayı sedan onermeyin lutfen
i20 güzel beğeniyorum bütçenizi tam yazmamışsınız peugeot 208'de bakabilirsiniz 300 civarında galiba

Ya yeni corrolla test etmiştim ama biraz fazla mi bağırıyor motor yani içeriye ses geliyordu ben test ettiğimde rahatsız ediyordu egerki clioda öyleyse clio yı direk kararlarımdan elerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide şimdi baktım dediğim clionun tork u 142 i20 nin 134 Rio onun133,4
İ20'nin 1.0 modelini düşünebilir misin? 1500RPM'de 171nm tork üretmeye başlıyor ve 4000RPM'e kadar bu şekilde devam ediyor. Kağıt üzerinde diğerlerine göre çok daha avantajlı. Fakat fiyatlara araçların sitelerinden bakıyorsanız o fiyatlara araç bulmanız çok zor, bayilerde araba bulunmuyor veya sıraya alınıyorsunuz ve çok uzun süreler sonra sıra geliyor.

Bunların arasından Clio derim. İ20 ve Riodaki atmosferik motorların 1.0 tce motora karşı hiç şansı yok. Clioda eğer bulabilirseniz EDC şanzıman alın X-Tronic CVT olması lazım arabayı baya kısıyor. Ayrıca 1.0 TSI 110luk makyajsız Fabialara bakabilirsiniz. Biraz uçuk olacak ama Fiat 500lere bakabilirsiniz çok sevdiğim bir otomobildir.
vaay alfa romeo seven birini bulmak çok nadir, guilia hastasıyım

Geri